Skocz do zawartości

Bóg jest jeden

początkujący

Rekomendowane odpowiedzi

Za nią dałbym Ci 10 lajków gdybym mógł. Wczoraj słuchałem jej kilku nagrań z koncertu w Trójce. Tutaj, w tym temacie na PiO jestem na cenzurowanym i nie mogę za bardzo smucić. Tak więc na podawanie Renaty mam szlaban a tak lubię się muzycznie posmucić :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

No to lecimy z babeczkami :) Moje typy ;)

Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun

Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart

Wiecznie żywa Marylka :)

https://www.youtube.com/watch?v=fuUJ6aSEuSo

Mocny duet Katarzyny i Renaty

Na deser Martyna Jakubowicz - W domach z betonu [wycinam bo mnie @unnamed uprzedził dziadyga jedna :P]

Edytowane przez mcmagik
  • Like 4

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

:D - no wreszcie się prześcigacie ;) - czyli jest kogo posłuchać w "naszej wspólnocie" :D

kontynuuję wątek polskich babeczek :P (jeszcze kilka fajnych jest)

Zdzisława Sośnicka

Halinka Frąckowiak

Trotyl, za Gosię Ostrowską 10 lajków chciałem dać ;) Nie dość, że fajnie śpiewa, to jeszcze na drodze kulturalna i ustępuje miejsca w korkach w Poznaniu swoim sportowym samochodzikiem :P

bardzo fajna babeczka

• Like 3
dymna.jpg

Jakoś tak rok przed znanym serialem przyjrzałem się dość dokładnie nagraniom Ani German. Pamiętam, że jako mały dzieciak słuchałem jej nagrań (przełom 70 i 80 lat). W domu babci był adapter (tak się mówiło na gramofon) i sterta płyt, również takich pocztówkowych nawet przesyłanych skądś jako pamiątki z wakacji. No i w wakacje słuchałem polskich klasyków :)

Anna German ("Eurydyki" pewnie wszyscy znacie): "Гори,гори моя звезда..." oraz próba przed nagraniem "Człowieczego Losu".

Nawet nie wiem jak skomplementować Jej głos, wszystko wydaje się za mało i niepotrzebne- wystarczy posłuchać.

• Like 2

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

ehhh... Ania German... Boski głos i anielska uroda :):serduszka2::serducho: uwielbiam (filmu do dzisiaj nie obejrzałem :P , żeby jakiś reżyser nie popsuł mi mojego obrazu Ani)

i kolejna Ania... Jantar

ach, te Anie :)

unnamed, ktoś tu się chwalił, że kogoś wyprzedził ;)https://www.forum.optymalizacja.com/topic/143464-bog-jest-jeden/page-75?p=1372746#entry1372746 - ale Krysi Prońko nigdy za dużo, a Andrzej Zaucha... no daj spokój, nie da się zapomnieć :) Bóg!

• Like 2
dymna.jpg