Skocz do zawartości

W wyszukiwarce wychodzą podstrony zamiast str. głównej

hummer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Szukałem już pomocy w internecie, jednak takiej sytuacji jak mam z moją stroną nie znalazłem.

Chodzi o adres - ipchanger-download.pl

Strona jest pozycjonowana na frazy-

Tibia IP Changer

Tibia Multi IP Changer

IP Changer

IP Changer Download

Ostatnio były problemy z stroną ,poneważ po wpisaniu danej frazy w google zamiast tytułu strony wychodziła fraza IP changer download.

Zmieniłem tytuł strony głównej oraz podstron.

Po wpisaniu site:ipchanger-download.pl < tylko podstrony zmieniły tytuł , strona główna nie - tak już zostanie? Czy może się zmieni? Oraz po jakim czasie?

Chodzi o te że po wpisaniu frazy np. Tibia IP changer, tibia multi ip changer w wynikach wyszukiwania wychodzi moja strona - na 5 lub 6 stronie wyników. Lecz chodzi o to że nie wychodzi strona główna tylko podstrona np: ipchanger-download.pl/instrukcja.html lub ipchanger-download.pl/pobierz.html

No nie wygląda to estetycznie jak ktoś wpisze tą frazę a tu wyjdzie instrukcja..

I tutaj moje pytania -

Czy strona główna zmieni 'tytuł' po wpisaniu site: adresmojej strony - ? To chyba przez to właśnie wychodzą podstrony zamiast strony głównej w wyszukiwaniach? Ponieważ na podstronach jest tytuł zmieniony a na głównej nadal się wyświetla taki.. Jak pisałem wyżej.

Oraz jeżeli się mylę, i tutaj najważniejsze - w jakim sposób mogę zrobić żeby w wyszukiwaniach wychodziła strona główna a nie podstrony?

Bardzo proszę o pomoc.

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

Widocznie podstrony bardziej odpowiadają tematyce niż strona główna.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności