Skocz do zawartości

Skrypt katalogu - pod site

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Chciałbym postawić kilkadziesiąt katalogów pod site (wpisy z automatów). Jaki skrypt polecacie?

Z tych bardziej atrakcyjnych znam Easydir, DonMini i WebMini.

Który według was jest najlepszy i najstabilniejszy (najmniej banowany) ?

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Według moich testów wynika, że obecnie najdłużej utrzymują się EasyDiry, a i indeksacja jest dobra. DonMini poleciał mi w pierwszej kolejności. Tylko pomimo, że to spam, jak się go zrobisz w miarę tj. niestandardowa skórka, zmiana struktury linków i w miarę podlinkujesz to będzie dosyć długo trzymał z dobrym site ;)

Webmini - produkuje masę site. Jak trafi na jakieś listy publiczne to wpisy wpadają hurtem. Minusem jest to, że jest on nierozłącznie związany w używaniem e-Weblinka, więc tylko w nim możesz generować punkty z tych katalogów. Czyli z automatu masz tutaj 5 linków wychodzących.

Do Donmini wpisy będą spływać nawet jak katalog nie trafi na żadną listę katalogów (do Webmini niby też, ale te wpisy bezpośrednio z Adderka są dość sporadyczne, na pewno rzadsze niż w Donmini i zazwyczaj krótsze powielone masowo). Donmini ma zostać w przyszłości ulepszony m.in. o panel centralny i pewnie dodatkowe funkcje, o których wie tylko sam autor póki co. Brak wychodzących linków w standardzie.

Można tutaj blokować zakazane frazy, co jest przewagą nad Webmini (tutaj nie obędzie się bez własnych modyfikacji).

Easydirów nie używałem zbytnio, to nie wiem jak się mają do tych powyższych.

By zwiększyć żywotność takiego Donmini czy Webmini polecałbym (a wręcz ujmę to tak: koniecznie) totalnie namieszać w kodzie, Zmieniać znaczniki, divy, reorganizacja struktury i URLi.

Dla mnie w każdym razie nieopłacalne jest stawianie katalogów w takiej formie, jak żywcem zostały pobrane ze strony autora.

ttah -> pod site webmini ciągle najlepszy, site w granicach 200-300k nie jest niczym nadzwyczajnym, na innych skryptach takie na pewno trudniej zrobić

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności