Skocz do zawartości

Zagadka! moja strona pojawia się na top 1 na frazę, której nie pozycjonowałem:)

DiD-IT.pl

Rekomendowane odpowiedzi

A do jakiej/jakich kategorii dodałeś swoją stronę w mapkach google ? Chcesz się czegos nauczyc poszukaj na forum tematyki pozycjonowania w mapach google i związanych z tym tematów , sorry lajf is brutal :) spadam na kolacje

Ok, rozumiem, że mapy rządzą się innymi zasadami i treść strony nie ma wiele wspólnego z pozycją. Poczytam, dzięki.

Aż dziwne że w tym temacie nie wyskoczył żaden klakier google, który by powiedział że przecież jest dobrze, tak ma być i że strona jest wartościowa to jest wysoko :)

A tak poważnie to zdarzają się takie rzeczy. Mi kiedyś na frazę regionalną (z tych trudniejszych) wyszła do top 10 podstrona zaplecza, która była żywcem kopią podstrony z mojej innej domeny i znalazła się przez pomyłkę na drugiej domenie. Co więcej ta podstrona nie była w ogóle linkowana z serwisu głównego, jedynie była na sitemapie tej domeny (skrypt automatycznie na wszystkie istniejące podstrony robi sitemapę). I żeby było śmieszniej to to zaplecze trzymało się przez kilka miesięcy przed stroną pozycjonowaną...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności