Skocz do zawartości

Licorne AIO

jarecki123

Rekomendowane odpowiedzi

tak i oferuje udostępnienia jej dalej

i mogę pożyczyć w celach edukacyjnych
, a w między czasie mianuje się prezesem stowarzyszenia PIO, coś tam gada o SEO etyce, i bardzo chce być moderatorem forum (PiO)...

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mówię o wersji oryginalnej przerobionej na wersje portable jak ktoś ma oryginał to sobie dll podmieni ;)

PS.

Więcej nie będę mam jakieś takie skrzywienie za dużo korzystam z BHW post wyedytowany :)

@początkujący

bana dla mnie na 7 dni please :P

@MaxPan

i nie prezesem nienawidzę tego słowa :P

Wolę określenie Project Creator haha

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

@Były... viper134:

REGULAMIN

Zasady ogólne A

1) nie popieramy piractwa i uważamy, że nie fair jest okradanie twórców oprogramowania.

2) nie jesteśmy jednak ślepi na polskie realia, dlatego nie interesuje nas kwestia legalności posiadanego przez Was oprogramowania

3) nie mamy zamiaru zbawiać świata i na siłę Was nawracać - nie mamy na to ani sił, ani środków ale nie popieramy także żadnych technik mających na celu okradanie innych

4) nie tolerujemy tylko : kiedy ktoś wykorzystuje nasz serwis do propagowania materiałów i narzędzi, których posiadanie (jak kradzione oprogramowanie) czy używanie (jak cracki czy kradzione numery seryjne) wiąże się z łamaniem prawa

W związku z powyższym masz problem z pisaniem do czasu decyzji Adminów.

Jeśli to było powodem bana na Twoje poprzednie konto, to raczej już nawet nie pisz 'wniosków' o bycie moderatorem tego forum

pozdrawiam

dymna.jpg

Mogę stwierdzić na 100 %ze refy tam nie działają :)mikeusz, sprawdzone przez mnie i MarDara już dawno i nie jednokrotnie, ale jeśli chcesz to linkuj na zdrowie ;)

W sytemach partnerskich jest tak, czym większa prowizja tym więcej cie robią w bambuko. To tak dla informacji wiec nie rob sensacji soft już dawno jest znany, tylko PP maja delikatnie mówiąc odmienny :D

Celowo nie pisałem o nim na PIO, to ciągle wersja BETA, jak na ich forum wpadną marudy z PIO którym non-stop coś nie działa, ciągle coś nie pasuje ( a po-prostu nie potrafią korzystać prawidłowo) to zrobią podobny bałagan jak w tematach z softami tu. I autorzy będą musieli tłumaczyć oczywista oczywstosc zamiast tego żeby udoskonalać soft.

Robiłem test z świeżego IP, kupowałem dla kolegi, przez VPS z mojego refa, i nic :). MarDara kolega z UK, tez kupował z jego refa i nic :) Artur z expozycja tez kupował mojego refa i nic :D Wiec dałem sobie spokój z tym PP. Od razu było to poderznie, 50% prowizja niespotykana przy kwotach 100 USD, przynajmniej ja nie widziałem takiego PP i zęby wypacali i prawidłowo zliczali.

Identyczne jest z prywatnym proxy z USA, chyba większość wie jakimi, ok 15 osób kupili z mojego refa a dalej mam 0 USD ( dziwnie bo 289 UU z unikalnych IP pokazują ze weszli przez linka, tez jeden raz kupowałem dla kolegi z jego komputera przez Team Wiwer i nie zliczyło ) :D a tez oferują 50% per sale.

To ja autorów męczyłem zęby PP zrobili :) wiec bylem u źródła :). Ich PP robi zewnętrzny serwis e-junkie.com, wiesz jak jest ruch j przez linka to OK, a kasa to już 2-gie pytanie. Uwierz mi jest to proceder dość powszedni w szczególności gdzie prowizje nie 2-5%, a 50 i 70 % to z założenia zastanawia jesli cena produktu nie jest sztuczne celowo zawyżona:D.

I'm part of Licorne Solutions' team.

Here are some answers to your questions:

1. Licorne AIO's affiliate program is currently down due to issues with EJunkie and Paypal IPN. We are working with both parties to get things fixed. We apologize for this mishap.

2. For those of you who have started with the affiliate program, if you could send us the emails of the people that you have referred, we will provide the commissions to you.

3. We have just undergone a major update and the current version of Licorne AIO is 0.7 with added scripting capability and more. Here is the Change Log:

https://licornesolutions.com/forums/viewtop...p?f=5&t=126

If you require more information feel free to contact me.

Regards

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności