Skocz do zawartości

Licorne AIO

jarecki123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

You may purchase directly from us through our software license provider Fingoo, using Paypal:

https://licorneaio.com/pricing

On installing fully featured trial/lifetime, simply click on this download link and unzip the contents anywhere on your PC.

Here are the requirements:

Operating System: Windows XP / Vista / 7

Software: .NET Framwork 3.5+ and Microsoft Access Database Engine 2010 (32 bit)

Bandwidth: 512kbps+

Storage space: 50MB

RAM: 512MB

Here are the features overview which shows supported platforms for various modules. More are added every update.

https://licorneaio.com/features-overview

• 2 tygodnie później...

Rzeczywiście sporo błędów się pokazuje, produkt niedopracowany i niestabilny - czasami jednego dnia jeden moduł najpierw chodzi ok, a potem nijak go nie można otworzyć.

Czy znacie jakieś softy które robią podobne rzeczy w mniej więcej podobnej cenie?

a ty wiesz co to znaczę wersja BETA? autorzy nie ukrywaą tego ze to nie jest finalny produkt, i ŻE TO WERSJA BETA.

właśnie dla tego nie polecałem ten soft na PIO, bo taki użytkownicy potrafią tyle marudzić ze autor niema czasu na dopracowania softu a musi ciągle odpisywać na takie coś.

Jak ktoś nie wie co to znaczę wersja beta to musi handlować ogórkami na targu.

produkt niedopracowany i niestabilny

owszem to dokładna definicja wersji beta

9.02.12 - 12:40

napisałem

Celowo nie pisałem o nim na PIO, to ciągle wersja BETA, jak na ich forum wpadną marudy z PIO którym non-stop coś nie działa, ciągle coś nie pasuje ( a po-prostu nie potrafią korzystać prawidłowo) to zrobią podobny bałagan jak w tematach z softami tu. I autorzy będą musieli tłumaczyć oczywista oczywstosc zamiast tego żeby udoskonalać soft.
:

Tak, wiem co to beta, i podzieliłem się opinią o BETA wersji.

Starałem się żeby nie było to marudzenie i nic o autorze nie napisałem. Jest tylko o programie.

Poza tym że surowo go oceniłem, jestem pod ogromnym wrażeniem skumulowania tylu funkcji w jednym miejscu.

Zamiast zrzędzić na moja nieudolność mógłbyś coś fajnego polecić, bo o to też pytałem :)

• 3 miesiące temu...

To chyba pierwsza będzie recenzja tego oprogramowania u mnie na blogu - https://pozycjonowanie-rotfl.pl/licorne-aio...ania-bez-sciemy

Za jakiś czas zajmę się porównaniem bardziej szczegółowym z innymi programami jak SB , OS , BD itd.

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności