Skocz do zawartości

Licorne AIO

jarecki123

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro nie ma linków, przez które soft można kupić za mniej niż 150$, to może zrobimy jakiś spis reflinków, których właściciele dają największe bonusy za ich wykorzystanie? ;-)

A za ile chciałbyś to kupić? Nie ma co już tak dziadować, to i tak niska cena i do tego jednorazowa. A refów nie znajdziesz. A w każdym bądź razie nie słyszałem, by gdzieś takie były., dzięki którym kupisz wyraźnie taniej od tych 150.

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Obecnie już niema takich refów, co dokładnie napisane na forum producenta. Wszystkie zniżki zostali jak na razie wyłączone, regularna cena to 150 USD za 2 licencji. W każdym razie cena i tak jest promocyjna która była ustalona jeszcze dla wersji 0.95 BETA, a jest już 1.01

Odnośnie programu, prawdziwy kombajn co nie tylko ziemniaki/pyry zbiera :)

Najszybszy Wiki poster jaki testowałem.

Osobiście uważam, że dla samego Scrapera i Spinera warto ten soft kupić.

Dodatkowo ma lepszy harvester od SB i to nie tylko proxy.

... i wiele innych funkcjonalności.

Odnośnie stabilności, 1.01 pozwala już na sprawną prace kilku narzędzi. Nie wywala jak 0,95.

Korzystał ktoś z darmowej wersji? Nie wiem czy to zmiana w wersji 1.04, ale ja po uruchomieniu programu nie widzę takiego submittera jak Wiki Submitter, jest tylko Licorne Article Submitter - to z niego powinno się teraz korzystać chcąc dodawać do wiki? ^_^

Jam jest Zbygniew.

Niestety z bliżej nie zrozumiałych mi przyczyn, na razie wiki submiter nie będzie wchodzić w skład kompleksu programowego Licorne AIO https://www.licornesolutions.com/forums/vie...?f=55&t=171

Kto ma wersja poprzednia, a to znaczę 1.0.3 wiki submitter działa. Obiecują wikisubmiter przywrócić w stabilnej wersji w lipcu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności