Skocz do zawartości

Licorne AIO

jarecki123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jakie skrypty katalogowania obsługuje?

I mam drugie pytanie jak wprowadzę tekst zsynoimowany to mi wyskakuje w potwierdzeniu że nie generuje jak testowałem na swojego maila to przyszedł mi raport z syniimami więnc co jest nie tak synonimy robię tak samo jak w innych programach {słowo|słowo} czy może zrobić {słowo | słowo}

Proszę o porady i czy obsługuje wiki bo nie widziałem tej opcji

Jakie skrypty katalogowania obsługuje?

PHPLD

Wordpress

I mam drugie pytanie jak wprowadzę tekst zsynoimowany to mi wyskakuje w potwierdzeniu że nie generuje jak testowałem na swojego maila to przyszedł mi raport z syniimami więnc co jest nie tak synonimy robię tak samo jak w innych programach {słowo|słowo} czy może zrobić {słowo | słowo}

W jakim module wprowadzasz te synonimy? Article Submitter czy jakimś innym?

Proszę o porady i czy obsługuje wiki bo nie widziałem tej opcji

Wiki było w wersji 1.03 i do dziś działa świetnie.

Natomiast w lipcu chyba ma być znowu przywrócone.

Znaczy miałem już tekst zsynonimowany i wrzuciłem w opis poprostu z klamrami i nie wiem czy to robiłem dobrze bo zsynonimowany text dodawałem w pole .

Ja teksty POLSKIE pod kontem poprawności SYNONIMizacji sprawdzam w Publikerze. Potem wklejam do AIO. Do tej pory było wszystko OK w ten sposób. Licorne ma możliwość wstawienia synonimów zagnieżdżonych w każdym polu. Więc jeżeli masz wszystkie klamry podomykane (parzyste), to powinno bez problemu dać radę. Teksty angielskie AIO synonimizuje bezbłędnie.

A jest może funcja w aio żeby podejrzeć wpis taki test zrobić np. Jak się dodaje do katalogów?

Co do podglądu wpisów, to jest tylko taki w module COMMENTER. Napisałem im ostatnio, żeby dodali takie coś do pozostałych modułów, i powiedzieli, że maja to na liście TO DO.

Aha to w ten sposób

A Programik ma marze taką detekcje jak jest w programiku Sliqq Submitter ze ładuje bazę np ileś tam katalogów a on wybiera tylko te phpl.

Jest taka funkcja też w AIO może?

Przepraszam że tak pytam ale mam chęć go kupić bo mi się podoba i nie jest drogi. A ściągnołem sobie wersje na 3 dni i planuje zakup właśnie i chcę się dowiedzieć jakie ma funkcje.

A Programik ma marze taką detekcje jak jest w programiku Sliqq Submitter ze ładuje bazę np ileś tam katalogów a on wybiera tylko te phpl.

Jest taka funkcja też w AIO może?

Jako takiej funkcji nie ma, ale w sumie to jak dodasz listę różnych skryptów do modułu DIRECTORY SUBMITTER to program tam gdzie będzie mógł to doda - w ten sposób znajdziesz te które obsługuje. Ale na to chyba szkoda czasu... Lepiej harvestować po footerach konkretne skrypty...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności