Skocz do zawartości

Licorne AIO

jarecki123

Rekomendowane odpowiedzi

Mi też zadziałał ale to miałem problemy z netem i to dla tego.

A wiecie może jak się dokładnie wyszukuje wordpresy tak żeby dało się do nich zapisać bo ja ściągnołem 3500 precli i mi dodało tylko 5.

w czym tkwić może problem.

Wyszukuje w AIO właśnie te precle. Może lepiej wyszukać w SB?

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A wiecie może jak się dokładnie wyszukuje wordpresy tak żeby dało się do nich zapisać bo ja ściągnołem 3500 precli i mi dodało tylko 5.

w czym tkwić może problem.

Wyszukuje w AIO właśnie te precle. Może lepiej wyszukać w SB?

Pewnie szukasz według niewłaściwych "footprint"ów. Na zagramanicznych forach są listy kilkuset footprintów dla większości skryptów - wystarczy trochę poszperać.

chodzi mi dokładnie o dodawanie artykułów i nie mogę sobie poradzić może mam coś w ustawieniach. Bo mi się wydaje że muszę szukać precli na wordpresie czy jednak jestem w błędzie.

No i nie dochodzi mi do końca rejestracji jak właduje bazę przykładowo 10tyś albo 8 to mi dochodzi do 500 góra 1000 i staje i spawdzałem całą noc i nie poszło do góry Może poprostu to nie jest jeszcze dopracowane?

chodzi mi dokładnie o dodawanie artykułów i nie mogę sobie poradzić może mam coś w ustawieniach. Bo mi się wydaje że muszę szukać precli na wordpresie czy jednak jestem w błędzie.

Precle na Wordpress

No i nie dochodzi mi do końca rejestracji jak właduje bazę przykładowo 10tyś albo 8 to mi dochodzi do 500 góra 1000 i staje i spawdzałem całą noc i nie poszło do góry Może poprostu to nie jest jeszcze dopracowane?

Mam to samo, to jest jakiś bug. Chociaż wydaje mi się, że program cały czas dodaje w tle, ale nie uaktualnia postępu prac. Nigdy nie chciało mi się czekać do końca dodawania (bo nie wiem kiedy się skończy :jezyk1:), dlatego nie potwierdzę i nie zaprzeczę ostatecznie. Jak znajdę trochę czasu, to napsze na supporcie o tym.

• 2 tygodnie później...

Bez problemu można używać wersji 1,4 w której dodawanie działa, do gratisów dodaje również ta wersje, na życzenie. Wiki poster powróci tylko zostanie zmieniony sposób dodawania, algorytm i ilość obsługiwanych skryptów wiki. Oczywiście nie jest precyzyjnie powiedziane kiedy to się stanie . Pamiętajcie teraz jest pora urlopowa.

• 3 tygodnie później...

wyszła wersja 2.0

-Global proxy is available and is supported by every modules but proxies information under Proxy tab is not available

-Email activations are not done automatically

-Performance issue in loading huge list of sites

-Category selection is not available

-Drip feed submission mode is not available

-Address/city/country generation is not available

Features to be added in the next releases

- Quick Submission - Users will not be required to create accounts prior to submission. Users are only required to create/select an account profile in the submission task and accounts will be created automatically. Email activations will also be done automatically.

-Automatic Update

-Improved GUI

-Ability to add own platform and script engine

-Press release/RSS/Commenter/Forum profile/Document Submitter modules

-High PR sites

-Commenter 2.0

-Scrapers (including proxy harvester), and other misc tools such as PR checker, link analyzer

-Ability to select links based on submission type (Article, RSS, Video)

-Ability to edit task

-Ability to view submission snapshot

-Ability to convert output URL list into rss feed

-Ability to retry failed submission and also max captcha retries

-Report generator

-Licorne Cosmic

-Comprehensive User Manual

Do note that Licorne AIO v2.0 is still BETA so you may experience crashes, low success rates or unexpected behavior during submission.

• 1 miesiąc temu...

Wyszła nowa wersja:

Licorne AIO has been updated to version 2.1

• You may download the new version of Licorne AIO
  • To look at our progress and what has been improved in this version, visit our useful change log

What is the major point of this update?

This update contains Licorne Cosmic. Our promised module which allows you to train our software to automate tasks using the in-built browser. The software will then use the script and automate the tasks in socket. Tasks include registration for websites, submissions, and many more.

There is no such tool currently available in the market which is capable of doing this. Please help us maximize the potential of this unique and powerful module, simply by using it and reporting any issues if found.

We hope that you will continue support the development Licorne AIO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności