Skocz do zawartości

Licorne AIO

jarecki123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie nu chodzi dobrze, ja miałem niepubliczna beta bo testowałem przed premiera. Są małe bugi, przy edycji projektu do wiki wywala się, przy generowaniu nowego hasła po zatwierdzeniu. Ale widać że soft wychodzi na prosta i idzie w dobrym kierunku. Wszystkie moje kopie uruchamiają się ok ( mowie o publicznej becie 2.1)

MaxPan - widać u jednego chodzi u innego nie :) Poprzednia wersja akurat chodziła, a ta wywala się na starcie. Po uruchomieniu w trayu w uruchomionych programach pojawia się nowa ikonka, odpala się dymek z nazwą softu, a po chwili ekranik, że się wywaliło i zamyka. Na win7. Jakby ktoś chciał mi podpowiedzieć, żebym spróbował uruchomić jako admin, to niech nie traci czasu :)

Proszę podmienić ten plik, błąd został naprawiony https://licornesoluti...IO temp fix.rar

Jak by co jestem w stałym kontakcie z autorem.

Dla wszystkich komu brakuje instrukcje obsługi dobra wiadomośc, autor pracuje na instrukcja i nie długo zostanie zaprezentowana.

Oczywiście wszyscy userzy AIO znają link do forum supportu, gdzie można zadać każde pytanie autorom softu ?

jak nie - to https://www.licornesolutions.com/forums

Tylko piszcie z sensem.

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Korzystał ktoś z modułu Wordpress Publisher?

Jak dodaje nowego bloga tam to po zamknięciu okienka już go nie ma. Wygląda na to, że za każdym razem trzeba wszystko dodawać? :|

Wersja 1.0.6.2

Jak na razie sypie sie prawie wszystko, bez znaczenia czy najnowsza wersja ;)

Jak dla mnie to lepiej żeby dopracowali choć 1/5 tego co ma robić, niż dokładali kolejne moduły które wykładają program/zatrzymują działanie z niewiadomych powodów.

Jedynie scraper jest OK.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności