Skocz do zawartości

Tego jeszcze nie było... nowy katalog SEO.

Mikus90

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do nowego katalogu zlaprybe.com.pl.

Przed dodaniem swojej strony zapoznaj się z regulaminem katalogu.

Cenne porady:

- Twój wpis musi posiadać 100 % unikalną treść w przeciwnym przypadku zostanie usunięty

- Twój wpis nie może posiadać linku w treści

- Moderator dokonuje akceptacji wpisu do 7 dni od daty dodania wpisu do katalogu.

Zapraszam do dodawania tylko wartościowych stron:)

A właśnie to:

"Katalog zlaprybe.com.pl został stworzony z myślą o stronach, które są jedynie wartościowymi i niepowtarzalnymi stronami w Internecie. Nasi moderatorzy serwisu tak jak rybacy na morzu łowią tylko „grube ryby” do swojej sieci. Do tej sieci wartościowych stron zaliczą się jedynie najsilniejsze ryby w Internecie." :)

Haha ""Witamy serdecznie w naszym katalogu zlaprybe.com.pl, który jest obecnie najbardziej wartościowym katalogiem w Internecie".

Dawno się tak nie naśmiałem. No ale wpis poszedł jakby co. Czekam na moderację, bo trochę się napociłem.

Każdy od czegoś zaczynał, a takie komentarze nie są zbyt zachęcające :) Ja bym popracował nad skórką, bo ta kiepska jest, a wymaga linku w stopce - lepiej coś swojego, może gorszego, ale bez tego wychodzącego :P Poza tym podlinkuj to, co by jakaś wartość była ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności