Skocz do zawartości

Jak google podchodzi do domen IDN pl

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Google ostatnio nie lubi domen regionalnych, na których stoi oczywiście spam itp. bo chyba żadna dobra strona regionalna nie poleciała a jeśli nawet to jakieś pewnie niewielki margines.

DOmny pl. IDN sa tanie, za precla się nadają stąd moje pytanie, czy google potraktuje je tak jak PL czy jednak gorzej tj. jak regionalki?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Chyba trochę nie na czasie jesteś, bo regionałki powróciły. Przynajmniej większość z nich.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Możliwe, że nie jestem na czasie. A czy z takimi domenami IDN są jakieś problemy przy pozycjonowaniu? Swego czasu słyszałem, że część katalogów nie chce ich przyjmować, bo skrypt źle je rozpoznaje itp. ale osobiście trochę mnie to dziwi, bo to ciąg znaków jak każdy inny.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Jest różnica. Jeśli chcesz pozycjonować domenę IDN to na pewno szybciej wybijesz tą bez IDN(odpowiednio: śilmaki-jadalne.pl i slimaki-jadalne.pl -> na hasło "ślimaki jadalne" domena bez IDN szybciej będzie w topie i lepiej go utrzyma, przy mniejszej ilość BL)

Zresztą zróbcie test we własnym zakresie

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności