Skocz do zawartości

Czy moja strona dostała filtr?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam problem ze swoja stroną ( https://kasobranie.info ). Pod frazę "zarabianie w internecie", na którą pozycjonują moja strona jest na 70+ pozycji. Pozycjonuję poprzez dodawanie linków w sygnaturkach na forach, wpisy na forach reklamowych, wpisy w katalogach. Wydaję mi się, że powinna być na wyższej pozycji zwłaszcza, że wyżej są strony niezwiązane z frazą "zarabianie w internecie". Czy moje strona jest w filtrze?

\\Edit:

Przepraszam, zły dział. Proszę o przeniesienie.

Chciałbyś zarabiać w internecie? Zajrzyj na forum o zarabianiu w internecie!

Nie jeste w filtrze, chyba, że była wyżej w wynikach i nagle spadła, ale z tego co napisałeś wnioskuje, że nie chce schodzić niżej. Cały czas linkuj, dodawaj do katalogów / precli, zdobywaj linki a na pewno będzie lepiej.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Usunąłem stopkę. Dodałem także nofollow do linków "Skomentuj ... na forum" (to dobrze?). Mam też na stronie zrobioną mapę strony w HTML: https://kasobranie.info/mapa.php Jak ona wpływa na pozycjonowanie? Czy linki w tej mapie mają być nofollow czy dofollow? jeszcze mam taki pomysł żeby w tagach h1 w opisach programów zmienić teksty na np. "Zarabianie w Internecie - nazwafirmy.pl" zamiast "nazwafirmy.pl", zrobić tak?

Dziękuję wszystkim za pomoc.

Zmieniłem trochę treść na stronie, napiszcie czy teraz jest ok.

@mario1973

Jakie inne frazy proponujesz? Może "praca dla młodzieży" , "zarabianie przez internet" ? Czytałem ostatnio na blogu seo-profi.pl żeby nie pozycjonować jedną frazą tylko kilkoma i zastanawiam się jakie frazy jeszcze dodać.

//Edit:

Sprawdzałem pozycje w Google i... spadłem o 10 pozycji, ale widzę, że G nie odświeżyło mojej strony w indeksie. Jak "zmusić" Google do odwiedzenia mojej strony?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności