Skocz do zawartości

Brak avatarów w boxie facebooka na mojej stronie

pbupbu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam maly problem otoz "zainstalowalem" na stronie (link w stopce) wysuwany box facebooka "lubie to" i co zauwazylem to to ze jest tylko jeden awatar (mój) na kilka osob ktore to lubią, ale gdy sie zaloguje na facebooka i odswieze wlasna strone to juz widze pozostale awatary, oco chodzi???

Ja wiem ze i bez tego facebooka idzie wytrzymac :peace: no ale jestem ciekaw

Prawdopodobnie chodzi o ustawienia prywatności tych osób które oprócz ciebie lubią stronę. Po prostu tak mają ustawione, że jak ktoś nie jest zalogowany na FB to nie widzi ich zdjęć czyli awatarów.

Prawdopodobnie chodzi o ustawienia prywatności tych osób które oprócz ciebie lubią stronę. Po prostu tak mają ustawione, że jak ktoś nie jest zalogowany na FB to nie widzi ich zdjęć czyli awatarów.

Wtedy pokazuje się po prostu "biały ludzik na błękitnym tle".

Pomóc niestety nie pomogę, ale pomysł na stronę fajny :)

Wiec tak, niewiem czy taka prośba jest stosowna ale potrzebuje jednej osoby bez żadnych ograniczeń na koncie facebook która polubi tą strone (link-stopka) bo już niewiem oco chodzi.

Zaraz potem możesz usunąć gdzieś na koncie tą "subskrycje" lubie to.

Z góry dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności