Skocz do zawartości

Oszukany? Proszę o pomoc

kamo

Rekomendowane odpowiedzi

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a ja nie pierwszy raz to widze, co prawda ina firma dawała mniej linków wychodzacych, ole oni to przebili masakrycznie a już szczyt wszystkiego co zrobili z www.powerboats.pl (tam w podstawionych kodach nawet fragmenty z jakiegoś forum są.

zgroooooza.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

tak zgadza siue to ja kupilem pozycjonwoanie u tego Pana.nie wieizlaemco to cloaking w pozycjonowaniu osiagam nawet dobre wyniki pierwsza lista pod ogłoszenia towarzyskie natomiast chcialem powierzyc kolejna strone profesjonalistom .Moja strona to www.e-typer.com od pcozatku nie pasowaly mi te linki ktore sa na dole wlasciwie bylem troche zdenerwowany .....ze sie pojawily....co o tym sadzicie:?co teraz powinem zrobic?

poczytac: https://www.google.pl/intl/pl/webmasters/seo.html

Zamieszczanie linku do SEO nie powinno być nigdy wymagane.

Unikaj SEO zachwalających strony zamieszczające linki za darmo i programy sztucznie zwiększające „popularność” linków oraz oferujących zgłoszenie witryny w tysiącach wyszukiwarek. Są to zazwyczaj bezcelowe praktyki, które nie wpływają na ranking witryny w największych wyszukiwarkach — a przynajmniej nie w taki sposób, jaki można by uznać za pożądany.

Uważaj, jeżeli firma zachowuje się tajemniczo i nie wyjaśnia przejrzyście swoich zamiarów. Jeśli coś budzi wątpliwości, żądaj wyjaśnień. Jeżeli SEO tworzy w twoim imieniu zawartość wprowadzającą w błąd, na przykład strony przejściowe (ang. doorway) lub tymczasowe domeny, witryna może zostać całkowicie wykluczona z indeksu Google. Za działania najmowanych firm odpowiedzialność ponoszą właściciele witryn, dlatego warto mieć pewność, w jaki sposób SEO chcą Ci „pomóc”.

etc, etc...

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

nielegalne to pozycjonowanie ale skuteczne, mozemu sobie tu siedziec jak te kury czy koguty i mowic ze brzydko, ze feee, ze nieladnie. ale prawda jest taka ze ktos dziala stosownie do tego co mu pewnie płacą i dziala skutecznie. a jak klienta zabanuja na 3 miesiace to czasami mniejsza tragedia niz 3 lata czekania na dobry wynik

nielegalne to pozycjonowanie ale skuteczne, mozemu sobie tu siedziec jak te kury czy koguty i mowic ze brzydko, ze feee, ze nieladnie. ale prawda jest taka ze ktos dziala stosownie do tego co mu pewnie płacą i dziala skutecznie. a jak klienta zabanuja na 3 miesiace to czasami mniejsza tragedia niz 3 lata czekania na dobry wynik

Nie zrzumiałeś wątku w D...E mam czy ktoś stosuje kolaking, dorwaya, systemy i pierdoły. Mu to upiszemy o okradaniu klientów/właścicieli witryn z ich mocy i bez ich wiedzy o rżnieciu ich na cacy. Rozumiem, że jak zobaczysz, że gościu wybija szybę cegłą w moim samochodzie to przejdziesz na drugą stronę ulicy bo ten ktoś (tu cytuję ciebie) dziala stosownie do tego co mu pewnie płacą i dziala skutecznie.

a)jesli powiadomiłes na pismie klienta że będziesz stosował skomplikowane techniki grożące kłopotami a klient się zgodził to jego sprawa.

b)Jesli chcesz skorzystać ze strony klienta do pozycjonowania to tez masz obowiązek poinformować go na pismie a on ma ci wydać zgodę.

c)to że masz nawet dzięki czemuś szzybką pozycję wysoko może oznaczać że w przyszłym roku witryna tego klienta poleci do klopa -on musi być tego swiadom bo jak skrzywdzisz klienta który adresem promuje markę od dawna.:)

Swoj adres możesz odrazu wyrzucić do smieci ale dysponujesz cudzym

d)Chamskie podpinanie linkora dorwaye-cloackingi ukrwanie linków w stronach itd bez wiedzy i edukacji klienta to okradanie i świństwo.A klient ma prawo wyboru drogi

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

wiecie co jest najgorsze na przykładzie www.powerboats.pl?

Zobaczice kto odpoiwada za stronę "serwis zaprojektowany i pod opieką" na dole strony.

Frima wygląda na dość profesjonalną. Właśnie wygląda... bo to najwyraźniej ta firma wynajęła za 100 zł pozycjonera z Allegro, czyli Kodersów, sama inaksując pewnie niezła kaske od powerboats. A powerboats pewnie nic nie wie o kodersach, bo zaufało firmie opiekującej się, kóra ma piękna stronę www i siedzibę na Krakowskie Przedmieście

Kurde, jak można być tak krótkowzrocznym... przecież prędzej czy pózniej taki cloaking poleci.

Do KillBilla:

Pamiętasz dyskusję o szkoleniach? Jednak jest to potrzebne, chociażby uświadamiać ludzi co to znaczy dobre SEO. Gdyby po takim szkoleniu chociaż to wiedzieli, to już zyskaliby dużo.

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting

Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa

marketing_okladka_poziom.gif

w aspekcie tego ze to nie fair wzgledem klienta to pewnie macie rację. oczywiscie zakladajac ze mu to szkodzi. a tak jednak jest stosunkowo rzadko, w kazdym razie nie zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności