Skocz do zawartości

Bardzo mocny precel + szybka moderacja

pozycjaseo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zapraszam wszystkich do dodawania unikalnych treści do bardzo mocnego precla:

https://www.24artykuly.pl

na dzień 07.02.2012r.

PageRank: 1

Alexa: 304 545

Regulamin dodawania artykułów:

- minimum 1500 znaków

- wydzielony wstęp (około 300 znaków) bez linków

- maksymalnie 2 linki wychodzące

- wpis musi być przyporządkowany do jednej kategorii

- 2 - 6 tagów

- wpis w 100% unikalny, gdyż sprawdzany jest bardzo dokładnie przez moderatorów

Wszystkie artykuły, które będą dodawane za pomocą synonimizatorów czy mieszarek od razu są usuwane.

Moderacja tekstów odbywa się bardzo często, stąd okres oczekiwania na wpis jest bardzo krótki.

ZACHĘCAM DO DODAWANIA WPISÓW

pozdrawiam,

PozycjaSEO

• 2 tygodnie później...

Jak widać precelek cały czas się rozwija i pnie się do góry.

Dzięki fortunately102 za cenne wskazówki. Niestety nie wszystkie linki mogą zniknąć z głównej strony i podstron.

Nie mniej zapewniam, że siła linków i prędkość indeksowanie w Google są naprawdę imponujące i nawet te wspomniane linki nie powodują zbytniej utraty na jakości.

Oczywiście w miarę możliwości i rozwoju serwisu będę się starał by był jak najbardziej zoptymalizowany.

Raz jeszcze zachęcam do dodawania tylko unikalnych postów na 24artykuly.pl.

• 6 miesięcy temu...

Bardzo przyjemna strona, kiedyś miałem podobną. Przyjmowałem wpisy tylko z grafiką - ileż było z tym kłopotów. Wszystkie dodawane teksty były dokładnie sprawdzane, w niektórych poprawiałem nawet literówki i sam wstawiałem grafikę bo większość użytkowników sobie z tym nie radziła. Dzisiaj skusiłem się na dodanie obszernego wpisu (z palca) i też czekam na moderację.

Pozdrawiam serdecznie

Install-Secure techniczna ochrona obiektów -  alarmy, monitoring, domofony Łańcut.

Pracownia Psychologiczna Psycho-Test prowadzi psychotechniczne badania kierowców , badania operatorów, wysokościowe. 

Elektroniczna Ochrona Obiektów poleca kamery monitoringu Łańcut z możliwością podglądu obrazu przez internet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności