Skocz do zawartości

Tytuł strony a Google Places

tekla_to

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich po raz pierwszy.

Mam taki problem. Próbuję optymalizować stronę pewnego hostelu.

Problem jest tego typu, że nie wiem jak optymalizować tytuły stron a zwłaszcza strony głównej w stosunku do google places.

Najbardziej boli mnie to, że na szukaną frazę strona jest (jak dla mnie) wysoko, bo na 2 miejscu zaraz za miejscami google ale w miejscach google jest dopiero na stronie 3!

Jak powiązać google places ze stroną by hostel wyświetlał się na początku google places?

Witaj,

google miejsca to już osobna historia, jeśli wypełniłeś dobrze formularz, to pozostaje czekać, albo lepsza opcja : poszukaj na blogu Kojotka on dość fajnie opisał ten temat.

Potrzebujesz pomocy przy Sick Marketingu? Pisz: mateusz.kasperek@yandex.ru

jeśli wypełniłeś dobrze formularz, to pozostaje czekać, albo lepsza opcja : poszukaj na blogu Kojotka on dość fajnie opisał ten temat.

No formularz jest raczej dobrze wypełniony. Problem w tym że jeszcze jakiś miesiąc temu wszystko było dobrze. W miejsach google hostel był wysoko. W międzyczasie do strony zostało dodane trochę tekstu i google places poleciało.

Zastanawiające

A do bloga chętnie zajrzę ;)

wprawdzie nie mam niczego żeby potwierdzić swoją tezę (za mało testów), ale moim zdaniem akurat tekst Kojotka to w znacznej mierze domysły i przypuszczenia, bez jakichkolwiek potwierdzeń, bo raczej z dotychczasowych moich obserwacji niekoniecznie wynika jakoby większość opisywanych tam aspektów miała znaczenie, ale zaszkodzić nie zaszkodzi na pewno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności