Skocz do zawartości

[Wykonam] Exspressowe Pogotowie Tekstowe! :)

diabolique

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Potrzebujesz tekstów "na wczoraj" lecz nie masz czasu ich zrobić? a może zleceniobiorca wystawił Cię do wiatru i zostawił z palącym problemem?

Masz dość nierzetelnych partnerów, którzy nonstop odwlekają termin wykonania usługi?

Cokolwiek to jest - jeśli zależy Ci na czasie proponuje pochylić się nad moją ofertą:

Wykonam w trybie ekspressowym niewielkie ilości dowolnych tekstów - max. 10 (po 1k znaków zs) dla pojedynczego zlecenia.

Ty piszesz co i jak, ja zaczynam działać - od razu, bez zbędnej zwłoki i odkładania na następny dzień.

Całość zajmuje od kilkunastu minut do max. 2 godzin (zależnie od tematyki i zamówionej ilości).

Cena - 2zł./1000 znaków (usługa ekspressowa wszędzie wychodzi drożej :D )

UWAGA - zamawiając u mnie teksty masz możliwość śledzić aktualny stan realizacji zlecenia w czasie rzeczywistym. Informuję o nim poprzez opis na GG :)

Przykładowo zamawiasz 5 tekstów, w momencie przyjęcia zlecenia na moim GG pojawia się opis: stan realizacji 0/5, po każdym napisanym tekście uaktualniam na 1/5, 2/5 itd... aż do 5/5.

Wtedy przesyłam teksty i finalizujemy transakcje. Proste, prawda?

W danym momencie zajmuję się tylko jednym zleceniem, więc póki go nie skończę - nie przyjmuję kolejnych. O wszystkim informuje poprzez status GG wg schematu:

- dostępny - czekam na oferty

- zaraz wracam - omawiam szczegóły zlecenia

- nie przeszkadzać - jestem w trakcie wykonywania zlecenia

- niedostępny - nie ma mnie (w opisie podam kiedy będę)

Tak więc w skrócie - poprzez status GG informuję o możliwości/bądź braku przyjęcia zlecenia, natomiast poprzez opis GG informuję o aktualnym stanie realizacji zlecenia, które przyjąłem. Myślę, że wszystko jasne. To by było na tyle, czekam na zgłoszenia.

Kontakt:

email: allwrite@o2.pl (podaję, ale najlepiej pisać na GG)

GG: 21299361

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności