Skocz do zawartości

Rozliczenie faktury...

krzysiek_web

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem nie możesz. Można uwzględnić fakturę z miesięcznym opóźnieniem. Przykładowo, na początku maja, gdy rozliczasz kwiecień, to możesz dać do rozliczenia f-rę z marca.

Nie wiem jak funkcjonuje ta zasada na przełomie roku. Dochodowy za grudzień rozlicza się wraz deklaracją za cały rok.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Moim zdaniem nie możesz. Jak chciałam księgowej w styczniu podrzucić fakturę z grudnia, to powiedziała, żebym błyskawicznie ją zeskanowała i podesłała, to podliczy to jeszcze za grudzień, bo akurat wszystko liczyła. Gdybym mogła to rozliczać za styczeń, to by tego pośpiechu nie było.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

@krzysiuus coś mi się zdaje, że nie można -trzeba na bierząco faktury "rozliczać" ;)

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Aha kurcze ja chyba jeszcze grudnia nie podliczyłem... może w grudzień ją wrzucę. :)

A Ty deklaracje w ogóle składasz ?

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności