Skocz do zawartości

Budowa wartościowego zaplecza + pozycjonowanie

Gość Voyager

Rekomendowane odpowiedzi

webpozycja.pl - za darmo i na poziomie ;)

Co do tematu, tak jak wspominali forumowicze - kup 3 domeny funkcjonalne, postaw tematyczne serwisy (takie, które przyjmą moderatorzy większości seokatalogów) z których dodatkowo pozyskasz ruch na stronę i profity w przyszłości z reklam, a ponadto zsynonimizowane teksty powrzucaj na darmowe platformy blogowe/podlinkuj jakimś automatem do katalogów i precli.

Przetestowane kilka razy, w przypadku stron pozycjonowanych na 5-10 fraz :).

Też z tego korzystałem webpozycja.pl i polecam przydaje się czasem ;)

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

teksty powrzucaj na darmowe platformy blogowe

Wordpress, blogspot ? ;>

Na stronach tematycznych dajmy na to jeśli jest jeden tekst to w tekście wyłapuje np 3 słowa klucze i pod nie podstawiam link do strony? A anchory jakie? Upychac w anchorach slowa kluczowe czy slowo klucz na ktorym mi zalezy np w artykule o botoxie w anchorze ma byc "botox"? Odsylacze maja byc do glownej czy od razu na podstrone z usluga wstrzykiwania botoxu?

Jak rozumiem na domenach funkcjonalnych umieszczac mam frazy normalne.. a co z regionalnymi? Czestochowa to nie Warszawa wiadomo ale niektore frazy wymagaja przebicia do TOP10 i pokonania konkurencji ktora stroi na katalogach budowlanych (nie wiem jaki to ma zwiazek z ich zakresem dzialalnosci ale ok) i zbudowane na BL'ach z *.tk (wiekszosc i tak juz nie dziala)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności