Skocz do zawartości

Przekierowanie domen

CECHU

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do was klika pytań, posiadam kilka domen wszystkie dotyczą podobnego tematu. Jedna domena ma ok 3 lat www.swimer.com.pl, jest pozyzycjonowana, jednak nie używam jej jako głównej domeny, mam na niej opisy towaru ale kupić nic na niej nie można, jest tam baner który po kliknięciu przekierowuje nas na stronę z towarem, na którą zawsze kieruję klientów. Czy warto pozycjonowac dwie domeny i z tej jednej żeby cały czas był baner z przekierowaniem. Pozycjonowaniem zajmuje się sam a wiec nie mam dużych kosztów.

Interesują cię stalowe zbiorniki zajrzyj

A nie lepiej, jak już włożyłeś trud w pozycjonowanie, przekierować użytkownika od razu na stronę, gdzie może kupić towar. Dla mnie to bez sensu, jak wchodzę na stronkę mam piękny opis, znalazłem coś czego szukał, ale nie mogę tego kupić wtf? Muszę kliknąć w banner :)...

Ok, dzięki rozumiem. Właśnie pytam pod względem pozycjonowania co jest lepsze? W planach mam zmiar rozbić sklep na kilka mniejszych mam już wybrane domeny tylko też nie wiem czy ma to sens. Dla osoby która szuka napewno byłoby to łatwiejsze ponieważ od razu znalazłbym sie w tym dziale który go interesuje. Dla mnie więcej roboty z pozycjonowaniem.

Interesują cię stalowe zbiorniki zajrzyj

A nie lepiej w ramach jednego sklepu dać produkty w odpowiednich kategoriach? Wtedy klient łatwo znajdzie to czego szuka, a może przy okazji dokupi coś czego w małych sklepikach by nie znalazł.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Lepiej mieć dwie niż jedną domenę, w top-ie zawsze podczas filtra możesz uratować się tą drugą.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności