Skocz do zawartości

spamowanie nie popłaca

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś z modów mi to ciagle wywala, jak chce wywalic znow to prosze o pm!

Za takie cos:

https://64.233.183.104/search?q=cache:JtJcD...=pl&lr=&strip=1

wylatuje sie z dmoz w trybie natychmiastowym.

Jest wiecej takich stron, wystarczy wpisac jakas popularna fraze w google.

Dla mnie to jest lekka glupota bo google potrafi wykryc niektore z tych technik.

A konkurencja nie spi i zglasza takie rzeczy.

Ciekawe czy kupili to na allgero.

poprawilem link, dzieki setia

Jak dla mnie nie jest to jakiś straszny spam, fakt prymitywnie zrobione. Ogólnie apart.pl bardzo dużo traci przez takie rozwiązanie. Z tego serwisu można wyciągnąć o wiele więcej słów kluczowych niż tylko biżuteria, a druga sprawa to ryzykują bana.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

Starsznie Ci ten ktoś ( wystarczy kilka kliknięć, zeby dowiedzieć się kto, tak przy okazji ) zalazł za skórę :D - ten sam keyword co ?

Zmartwie CIę ale to przykład, jakich wielu i raczej nie poruszysz sumień wielu użytkowników tego forum, a jedynie co osiagniesz to zwrócisz na Siebie uwage innych i mogą chcieć Tobie wytknąć błędy ( potocznie zwane spamem )

Wszyscy wiemy, ze Apart nie jest na 1 miejscu w Google dzięki tym ukrytym tekstom, wiec po co ta "nagonka" ??

Walcz linkami ;)

dla usera to jest złe: 1) wiecej sie laduje
- a to dobre :crazy:

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Ja też uważam, że może Apart nie został "superczysto" wypozycjonowany, trochę "na dopuszczalnej krawędzi" - ale z jaką skutecznością !!

A na plus to: nie została prymitywnie wypozycjonowana, wypozycjonowane ma więcej słów niż biżuteria i jest ogólnie ładna.

Od kilku miesięcy przypatruję się "jak sobie radzi" i "jak oni to robią".

Ja też uważam, że może Apart nie został "superczysto" wypozycjonowany, trochę "na dopuszczalnej krawędzi" - ale z jaką skutecznością !!

A na plus to: nie została prymitywnie wypozycjonowana, wypozycjonowane ma więcej słów niż biżuteria i jest ogólnie ładna.

Od kilku miesięcy przypatruję się "jak sobie radzi" i "jak oni to robią".

Faktycznie więcej słów występuje niż tylko biżuteria, jednak samo pozycjonowanie zostało oparte głównie o linki, nic nadzwyczajnego.

Pozdrawiam

Bartek

Setia.pl - seo, marketing, optymalizacja, pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach

Telefonia internetowa MyFon.pl

lordbart: dlaczego sądzisz że Kyo robi to złośliwie?

Artur, a gdzie ja napisałem, że ze złośliwości ??

napisałem tylko moje zdanie, że nic wielkiego tam nie ma ( jest ukryty tekst, którego wiele w sieci, podobnie, jak innych mniej, czy bardziej odpowiednich technik ) żeby "krzyczeć" o tym w kilku wątkach, dopatrywać się " cenzury" etc. A że Kyo chce z tym walczyć, bo to "Jego" branża to przecież normalne

Z tym tylko, że:

- ten "ukryty tekst" jest raczej pod Onet, nie pod Google

- 1 pozycja na Google nie ma nic wspólnego z tym "tekstem"

- zgłoszenie najprawdopodobniej nic nie da

Więc raczej zwiększenie linków Swojej strony a nie listy do Googla byłby skuteczniejsze

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Faktycznie więcej słów występuje niż tylko biżuteria, jednak samo pozycjonowanie zostało oparte głównie o linki, nic nadzwyczajnego.

No może i nic nadzwyczajnego ale trochę się nauczyłem obserwując tą stronę.

bo link linkowi nie równy ...

sam sposób linkowania też nie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności