Skocz do zawartości

Mapy Google - techniczny problem

Krokiet

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

mam taki problem, w skrócie mówiąc mam wizytówkę dla strony xxx. Zmieniły się dane, podczas zmian dostałem telefon od pracownika google, nastepnie wizytowka została wstrzymana i wysłany został kod pin, który nie dotarl na adres, na forum pomocy google nie raz prosiłem o ponowną wysyłkę pinu, niestety nic nie da się zrobić. Google już nie dzwoni, nie daje żadnej odpowiedzi, sprawa trwa 4 miesiące ;/

Czy jest jakas opcja konktaktu złoszenia problemu tak by na 100% doszlo to do Google, gdzieś gdzie muszą odpowiedzieć klientowi na pytanie/problem?? Bo zależy na konkretnie na tej mapce - była w top 1 na trudna fraze.

jeżeli mogę prosić o jakieś info, porade będę wdzięczny :)

Duże zmiany...

Aktualizacja mapy nic nie daje? Aktualizowałem dane (zmiana adresu) i otrzymałem na nowo podany adres karkę z pinem.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Akurat jest taki temat, że osoba która tworzyła mapke nie pracuje u nas i nie mamy loginu i hasła... :) ale podobno ona juz wysyłała 100 takich próśb - pewnie ściemnia? bez logowania do mapki / miejsca mozna coś zdziałac?

Duże zmiany...

Może wprowadzić wszystko na nowo a starą mapkę zlikwidować? A na forum G pomagają głównie w zgłaszaniu spamu :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności