Skocz do zawartości

dodawarka do angielskich katalogów

slowder

Rekomendowane odpowiedzi

Niby tak, ale ciężko jest wyciągnąć link do wpisu, w SliQ jest tylko link do wyszukiwarki ale niestety nie zawsze wyszukiwarka działa. Bo ręcznie to przelatywać? W sumie można, ale może są lepsze metody.

• 3 miesiące temu...

Już rozglądałem się za jakąś inną dodawarką pod UK a tu nagle wyszła aktualizacja.

Aktualizował sobie ktoś sliq do najnowszej wersji? Jak wrażenia?

Nowa opcja dodawania "Automatic" u mnie przyspieszyła proces dodawania o jakieś 300%, i to nie tracąc na skuteczności.

Ponad 4500 dodań (success) w ciągu ok 30 minut to jak dla mnie bardzo dobry wynik ;)

Jest jeszcze kilka nowych opcji które ułatwiają pracę.

e: z tego co rozmawiałem z supportem, niebawem wyjdzie kolejny update jeszcze bardziej przyspieszający pracę softu więc czekam z niecierpliwością ;)

e2: pisze w tym temacie bo nie widziałem żadnego tematu w Narzędziach a szukajka pokazała mi ten topic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności