Skocz do zawartości

Serwis otrzymał filtra za zdyt szybki przyrost linków

Klichu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Potrzebuję pomocy w odfiltrowaniu serwisu. Domena świeża, za szybko podlinkowana. Dostała filtra najprawdopodobniej za zbyt szybki, duży przyrost linków.

Co mogę zrobić? Oczywiście mogę zgłosić do rozpatrzenia ale chyba zazwyczaj takie coś dostaje się z automatu więc pewnie dostane informację, że nie było ręcznej interwencji i tyle ze zgłoszenia.

Co mogę poprawić aby przywrócić serwis do poprzednich pozycji? Jakie działania poczynić?

bardzo ciężko dostać filtr za przyrost linków , przyczyna tkwi gdzie indziej ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Co robić, czekać i linkować dalej, moze masz chwilowe zachwiania wyników albo wczesniej dostałes FreshSiteBonusa i go po prostu nie utrzymałeś .

Ale jak piszesz ze 50tka byla osiagnieciem to w zasadzie nic Ci sie nie stało

bardzo ciężko dostać filtr za przyrost linków , przyczyna tkwi gdzie indziej ...

jak sie konkretnie przywali ...

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

A jest ktoś w stanie przynajmniej spróbować powiedzieć co może być przyczyną.

Jednak nie chcę podawać linka tutaj, mogę podać na priv.

PS. Oczywiście pojęcie "duża ilość" jest względne. Na ta chwile w/g magestica jest 15 tys. linków.

podaj adres - szczególnie podaj adres Dido to przeczytasz o przespamowanej stronie :)

PS

Dido - sorry ale po Twoich przechwałkach mówiących że trudność frazy uzależniona jest od ilości wyników straciłem nadzieję, że Ty rzeczywiście znasz się na czymś innym od swojej mantry spamowej ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Tutaj adresu nie dawaj, lepiej dogadaj się z kimś priv (tylko nie mi, nie jestem przy swoim kompie). Po Twoich postach wnioskuję, że trzeba poczekać i linkować dalej. W SEO cierpliwość jest cechą nader pożądaną ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

cierpliwość cierpliwością ja miałem podobnie w 3 dni zdobyłem 20 tysięcy linków i mi strona również poleciała wywaliłem linki i wrócić nie chce, jednak być może iż google właśnie za to dało filtra teraz google często filtruje a i zauważyłem ze domeny pl tez lecą nie tylko regionalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności