Skocz do zawartości

SKLEP INTERNETOWY

gose

Rekomendowane odpowiedzi

Masz ty w ogóle dostęp do swoich plików na serwerze? Czy wszystko stoi u nich?

Znam podobne przypadki uzależniania od sibie ludzi. Jeżeli sklep stoi na twoim serwerze, to znajdź kogoś innego, kto sprawdzi, co tam leży i może da się jakoś niezależnie od wykonawcy poprawić, być może nawet zrobić nowy szablon.

Jeżeli nie masz dostępu do plików to jesteś na straconej pozcyji. Mogą Ci kazać płaćić, za każdą, nawet najmniejszą poprwakę - instalacja analitics, dodanie lików, drobne zmiany w wyglądzie.

Sklep ogólnie jest dość paskudny, a użyteczność leży i kwiczy. Czcionki w opisach produktów są gigantyczne, aż nie chcę sprawdzać jak to wygląda w niższych rozdzielczościach niż FullHD.

Radziłbym też nie korzystać z tagów Font w opisach. Za czcionki odpowiadają arkusze stylów. Lepiej stosuj nagłówki H1-H6.

Mam nadzieję, że nie zapłaciłeś za ten sklep zbyt dużo. Bo "grubo" nie jest obiektywną wartością;]

Jeżeli Cię stać to zmień sklep. W sieci jest masa dobrze zrobionych sklepów sportowych, zarówno pod względem grafiki, jak i optymalnego pozycjonowania. Twój obecny to niestety jedna z niższych półek..

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Witam Ponownie pliki mamy na swoim serwerze i do wszystkiego posiadamy dostęp. Wysłałem do nich prośbę o wycene przerobienia sklepu, zobaczymy jakie ceny podadzą. Na ile ktos z Was wyceniłby takie poprawki potrzebuje dla porównania:

przystosowanie nagłówków pod wyszukiwarki google, (zastosowanie nagłówków H1-H6)

- stworzenie przyjaznych linków w sklepie dla google,

- zmiana czcionki menu bo ta jest nizbyt wyraźna

- stworzenie meta tagu descriptions

<meta name="revisit-after" content="5 Days" />

- mamy mozliwość importu sprzedanych rzeczy do sklepu niezbyt sie to spisuje, gdyz nie wszystkie oferty zasysa z allegro warto by było dopisanie newslettera do sklepu i wyciąganie maili od osób, które już coś kupiły w sklepie i tworzenie bazy klientów, do przygotowywania dla nich specjalnych ofert.

- stworzenie boxa, który pozwoli na automatyczne pobieranie komentarzy z allegro, w taki sposób by nie było linku do allegro i aukcji, a żeby to wyglądało coś podobnie do opini z opineo.

SKLEP SPORTOWY - WIELKA WYPRZEDAŻ AKCESORII!

SKLEP SPORTOWY CAMPUS - PRODUKTY FIRMY CAMPUS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności