Skocz do zawartości

Zaplecze na zamowienie- czy dobry pomysl?

haxorz

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem dziś, wydawać się może fajną ofertę w (chyba) dobrej cenie.

Proponują założenie 20 stron zapleczowych w WP z unikalnymi tekstami, każda na innym ip + podklinkowanie ich z 200 katalogów na kazdego bloga i linkowanie wzajemne.

Cena niecałe 200zł.

Czy oplaca się inwestować w cos takiego czy lepiej wydac kasę na dobre platne katalogi?

Z gory dzieki

No tak myslalem dlatego postanowiłem poradzic się u was.

https://allegro.pl/20-wlasnych-stron-zaplec...2092777680.html

to link do tej aukcji, komentarzy sporo ma na karcie wiec wydaje się ok.

Jesli nie mozna linkow do allegro dawac to dajcie znac, usune.

Fraza na ktora chce wejsc w przeciagu kilku miesiecy dosc trudna wiec takie zaplecze by mi sie przydalo, jesli to nie walek oczywiscie.

postawienia 20 WP ............................

10x20 (minimum) "unikalnych tekstów" 1 unikalny tekst minimum 3 złote (w miarę wartościowy)

200 linków x 20 (4000 linków) ....

podsumuj i pomyśl czy coś wartościowego możesz mieć za 200 złotych ....

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Tak z ciekawości zapytam ile takie postawienie zaplecze powiedzmy 20-50 stron może kosztować ?

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

prawdopodobnie stawiaja to na darmowych hostach albo na własnym dedyku który pociągnie góra kilka mc

Tak z ciekawości zapytam ile takie postawienie zaplecze powiedzmy 20-50 stron może kosztować ?

Zakładając że teksty będą z synonimami i użyte na 10 blogach 50*3 = 150 zł

Domeny = 12*50 = 600

Hosting = ok. 300

Dobry blast na wszystko = 300

Taniej nie ma co liczyć ;]

Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce.
Najlepsze suchary w sieci.

"Twoje strony znajduja sie na moim specjalnym wykupionym prywatnym serwerze! Nie musisz obawiać się o to , ze znikną!"

Zawsze się obawiam jak czytam takie zapewnienia.

Zresztą, jak widzę, że w cenie 10zł za jedną taka stronę mam:

- dozywotni hosting

- każda strona na innym IP

- 200 BL z katalogów i zaplecza, które wykonawca zapewnia

- unikalna grafikę na każdy blog

raz czytam: u nas, my

a raz: ja, zapewniam

to zaczynam unosić się nad ziemią, zaczyna grac muzyczka, potem widzę reklamę Ery i... coś mnie sprowadza na ziemie i głośno krzyczy: Ery juz nie ma, teraz jest T-mobile!

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności