Skocz do zawartości

Artykuł o pozycjonowaniu sklepów na Bankier.pl

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

[..]prezentujemy opinie różnych specjalistów danej branży[..]

Jeżeli w innych branżach są "specjaliści" tej samej klasy co od SEO to obawiam się, że kiepsko będzie.

PS

brakuje mi tam specjalistów jeszcze od Sunrise System - doskonale z Procreate będą reprezentować i pasować do siebie jako fachowcy SEO ... W sumie obydwie firmy z Poznania to bedzie łatwo ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Panowie i Panie z Decommerce jak znajdziecie mi takiego idiotę ekhmmmmmmm niezależnego eksperta który uważa że PR nadal decyduje o pozycji strony to chyba pół PiO pęknie ze śmiechu.

BTW Ten temat nie podlega dyskusji. To jest tak oczywiste że diesel nie pojedzie na benzynie :-).

PS Czekam na niezależnych ekspertów uważających nadal Pagerank jako główny wyznacznik :).

T.

• 2 tygodnie później...

widać, że ten artykuł oparty jest już bardziej na ogólnodostępnej wiedzy z PIO, tylko, że dalej powielane są tam bzdury, które równie często powiela się na PIO no ale cóż, żaden szanujący się człowiek nie poda recepty na sukces całym masom dlatego większość ludzi to przełknie...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeśli pr to tylko liczba/jest losowy to proszę mi pokazać popularne serwisy, bez ukrytych treści i innych rażących rzeczy, które mają pr mniejszy niż powiedzmy 3. Skoro to loteria to pewnie przykładów rzucicie setki:] I czemu ta "tylko liczba" z np. 9 czy 10 nie jest na Waszych serwisach?;>

Jeśli pr to tylko liczba/jest losowy to proszę mi pokazać popularne serwisy, bez ukrytych treści i innych rażących rzeczy, które mają pr mniejszy niż powiedzmy 3. Skoro to loteria to pewnie przykładów rzucicie setki:] I czemu ta "tylko liczba" z np. 9 czy 10 nie jest na Waszych serwisach?;>

Jaką to ma moc pozycjonująca? Mając PR5 nie znaczy, że zawsze będziesz wyżej stron PR3. Dla mnie to jest tylko ciekawostka.

@wojtekk - z ciekawości - możesz wymienić te bzdury? Np. w tym, co ja napisałem?

@Beerbant: zostałem poproszony o ustosunkowanie się do kilku kwestii, czytałem wpis na Twoim blogu - fakt, o słowach tam nie ma - może w następnej edycji?

Idea była taka, że po opisaniu poprzedniego artykułu pojawił się pomysł, aby ktoś zajmujący się SEO ustosunkował się do pewnych kwestii.

I Super - może już więcej na Bankier.pl nie będzie takich artykułów, jak np. na Rzeczpospolitej (co też opisywałem u siebie)...

Jaką to ma moc pozycjonująca? Mając PR5 nie znaczy, że zawsze będziesz wyżej stron PR3. Dla mnie to jest tylko ciekawostka.

Oczywiście, tego nie napisałem, ale pr to nie tylko liczba. Myślisz, że tą liczbę by tyle trzymano

bez powodu? Wpływu na pozycję prawie nie ma, ale dałeś kiedyś link z pr>=8 i jaki był efekt? Mierzyłeś kiedyś szybkość indeksacji stron z wyższym pr? Sprawdzałeś na których stronach lepiej się indeksują strony? Ja się dalej będę upierać, że to nie tylko liczba :D

dave84 - oczywiście że pr ma jakieś tam znaczenie i lepiej otrzymać link z pr 8 z tematycznie powiązanego serwisu do nas aby dostać kopa

Ale skrót myślowy "Im wyższy PR tym wyżej strona" to bardzo duże nadużycie

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności