Skocz do zawartości

Tagi h1 ...h6

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...

Witam, zastanawiam się gdzie mogę umieścić tagi H1,H2 na stronie www.investim.com.pl

Sądzę, że strona głowna odpada, ale w kategoriach począwszy od Donice betonowe, mogę dać H1 jako Donice betonowe, ale nie jestem pewny co do H2, jakieś sugestie?

Czy H1 może czy musi być indetyczny jak fraza w title?, czy może zawierać częśc frazy z title np. w title mam kosze betonowe na śmieci, a H1 daje Kosze betonowe

Help :-)

Z H1, H2 itd to nic innego jak nagłówki (takie coś jak w książkach :D ) Więc H1 to powinien być główny nagłówek (tytuł rozdziału), h2 nagłówek poboczny (podrozdział) itd

1 raz h1 lub 2 razy h1

h2 od 2 do 30 tu ograniczeń nie ma

tak samo h3 i h4 itd. dobrze stosować te 3 na jednej podstronie

h1 - "Investim S.A." Producent elementów małej architektury miejskiej

h2 - całe menu po lewej

h3 - wprowadzenie do strony pod h1 np. <h3> Nasza firma

Projektuje i wdraża na rynek europejski

...</h3>

pod tym treść

Też uważam, że otagowanie strony głównej/podstrony powinno wyglądać jak w struktura dobrej książki: Tytuł h1, rozdziały/podroździały h2, reszta, np: tytuły widgetów na sidebarze czy inne, mniej ważna, ale warte uwydatnienia informacje h3 + dobrze opisane ilustracje.

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności