Skocz do zawartości

Samemu dodawać linki czy dodawarka?

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycjonuje swoje strony od 3 miesięcy, robie to wszystko własnoręcznie. Nie żebym był leniwy bo przeciwnie ale jest to żmudne i naprawde czasochłonne bo wiadomo że trzeba się zarejestrować najpierw, wypełnić kategorie itd. Wyczytałem na tym forum że jedną z najlepszych takich dodawarek linków jest "Adder", po prostu po 3 miesiącach pozycjonowania przyszedł ten kolejny etap gdzie szukam nowych, lepszych już rozwiązań. Wiadomo, jak dużo innych początkujących osób trochę się obawiam czy nie zaszkodzi mi to i dlatego moje pytania :

1. czy ktos bardziej zaawansowany z doświadczeniem może polecić tego typu programy?

2. jak bezpiecznie używać takiego programu,bardziej asekuracyjnie że sie tak wyraże ale żeby zyskać fajne linki.

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

Wyczytałem na tym forum że jedną z najlepszych takich dodawarek linków jest "Adder"

Tego na pewno nie wyczytałeś na tym forum.

Tutaj raczej znajdziesz polecenia OmniAdda lub Donlinkage.

A jeśli szukasz "fajnych" linków, to raczej nie przez dodawarkę. Przynajmniej nie z publicznej bazy...

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Hmm, sam używam OmniAdda aczkolwiek zależy do czego... dla mnie linki ogólnie z dodawarek to są fajne ale na zaplecze, a nie stronę którą faktycznie pozycjonujesz. Trzeba sobie uczciwie powiedzieć, że linki z automatów są z miejsc, z których ręcznie dodając od razu byś wyszedł:)

Też mi to trochę podchodzi podchodzi pod spam.

Ja jeszcze zareklamuję nasz system czyli dodawarkę do precli on-line. Nie płacisz za soft tylko za usługę i kontrolujesz efekty, więcej w stopce.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności