Skocz do zawartości

Google Analitics i dane z innego konta

oszust88

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Pytanie może nie do końca na miejscu, ale być może ktoś z Was spotkał się z takim problemem i znalazł jego rozwiązanie :>

Do rzeczy: znajomy ma stronę, której jestem współtwórcą, ale w statystykach podłączonych pod stronę mam tylko konto użytkownika, a on nie może się zalogować do swojego konta (administratora). Teraz stanąłem przed zadaniem wprowadzenia kilku zmian w GA, w tym udostępnienia panelu nowym użytkownikom, do czego wymagane jest konto administratora.

Większość znaków na niebie i ziemi wskazuje na to, że trzeba po prostu założyć na nowym loginie nowe konto w GoogleAnalitics i podłączyć je do strony. Jednak wtedy stracimy wszystkie archiwalne dane do konta...

Teraz moje pytanie: Czy możliwe jest przeniesienie danych z jednego konta w GA na inne? Wg. regulaminu usługi dane nie są własnością uzytkownika tylko Google'a, więc jakaś podstawa dla ich udostepnienia w innym koncie mogłaby być, tylko jak to zrobić? Czy ktoś z Was stanął kiedyś przed takim zagadnieniem?

Pozdrawiam serdecznie

"Mały Fiat, Mały Fiat przetrwa jeszcze tysiąc lat!" - BigCyc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności