Skocz do zawartości

Strona salonu ślubnego do oceny

jacobee

Rekomendowane odpowiedzi

Wraz ze zjeżdżaniem w dół jest coraz gorzej. Świetny top - to należy ci przyznać. Ale aktualności to już jest amatorszczyzna ;) Żeby strona lepiej pozycjonowała usuń linki wychodzące, bo masz ich koło 30.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Wraz ze zjeżdżaniem w dół jest coraz gorzej. Świetny top - to należy ci przyznać. Ale aktualności to już jest amatorszczyzna :) Żeby strona lepiej pozycjonowała usuń linki wychodzące, bo masz ich koło 30.

Zgadzam się co do aktualności. Wiem, że sa do zmiany ale na razie nie mam czasu się za to zabrać. A powiedz mi czy te linki w dużym stopniu wpływaja negatywnie na pozycjonowanie?

Blog też jest do poprawienia jeszcze.

Linki wpływają bardzo pozytywnie, ale na strony do których linkujesz :) Dodaj do nich atrybut nofollow, bo sporo mocy przez nie ucieka.

Jeśli chodzi o stronę, to ogólnie mi się podoba, ale kilka uwag na szybko:

* muzyka! - klientów od tego nie przybędzie, a mnóstwo ludzi to denerwuje. Jeśli już musi być, bo klient się nie da namówić na wyłączenie, to niech chociaż zapamiętuje wybór, bo wyłączam, a po powrocie na główną znowu się uruchamia

* podlinkuj logo do strony głównej (przy okazji nie zapomnij o alt i title) - to konwencja i ludzie automatycznie chcąc przejść na stronę główną klikają na logo

* metka "nowa kolekcja" na stronie głównej również mogłaby być linkiem, przykuwa uwagę, a nie wiadomo do końca czego dotyczy

* ramkę zdjęcia po prawej stronie na głównej zjadła kompresja, co nie wygląda zbyt dobrze

* ikonki serwisów społecznościowych i allegro wyglądają na doklejone na siłę, może przenieść je do stopki (która swoją drogą jest jednym z najsłabszych elementów tej strony)?

* tak jak wspomnieli przedmówcy - aktualności do przebudowy

* koniecznie sformatować teksty, bo gwarantuję Ci, że tego co jest napisane w "o nas" nikt nigdy nie przeczyta jeśli będzie to taki jednorodny blok tekstu

Fajne tło, fajny top, fajna grafa. Jak poprawisz uwagi powyżej, to wyjdzie z tego na prawdę fajna strona.

Troszkę też układ stron szaleje. Raz są 2, raz 3 kolumny, raz jednej szerokości, raz innej. Trochę chaotycznie to się prezentuje.

Efekt hovera w zdjęciach nie powinien być odwrotny - czerń i biel -> kolor?

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności