Skocz do zawartości

podstrony o 3 klikniecia a nie 2

Lukass19

Rekomendowane odpowiedzi

Odwróćmy Twoj przykład... Zrobmy 1 000 podstron i je wszystkie linkujmy z pierwszej

Jest to prawie oczywiste, przecież nawet tacy początkujący jak ja, wiedzą o limicie 100 linków na stronie - oczywiście jest to niepełna prawda, w sensie i limitu i mojej wiedzy :D

P.S. Ja gugla traktuję statystycznie, bo on też tak nas traktuje i rozkład normalny jest podstawą :D

Pzdr,

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

100 linków

ten limit to bajka... wystarczy spojrzec ile linkow ma strona glowna tego forum

z czego wersja lo-fi jest na samym dole

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Chciałem przez to zwrócić uwagę na to, że prawidłowa budowa linków wewnętrznych ułatwia / przyspiesza indeksację.

To właśnie część przynęty dla gugla.

P.S. Znam podstronę z ponad 4 tys. linkami wewnętrznymi i wszystkie linki są przetrzepane przez G. mimo tego, ze częśc z nich jest unikalna na tej stronie, a PR 4

P.P.S. Co do legendy na temat 100 linków, to nie jest do końca legenda, tylko kiedyś komuś wyszła taka średnia ;) - limit linków na podstronie jest wprost zależny od konstrukcji całego sajtu.

Moim zdaniem zasada 2 kliknięć dotyczy żywych ludzi, którzy odwiedzają Twoją stronę, a nie botów. Sam z resztą zadaj sobie pytanie, jak długo na nowej, obcej stronie jesteś skłonny szukać interesujących Cię rzeczy?

Boty w końcu przetrawią wszystko, ludzie nie.

Też tak myślę

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

co to znaczy? na jednej stronie 4 tys?

Tak. Na jednej stronie, podstronie, na jednym HTMlu, jak zwał tak zwał, i bez linkowania zewnętrznego - po prostu coś w rodzaju idiotycznej site mapy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności