Skocz do zawartości

Lista darmowych katalogów segregowanych osobiście

Rekomendowane odpowiedzi

No dobrze, ale zauważ że lista rozrośnie Ci się zaraz i będziesz ręcznie przeglądał czy dany kat.nie stał się płatny?

może być i tak, że będe musiał szukać nowych katalogów bo ktoś zaniecha swoje plany co do prowadzenia katalogu mam nadzieje, że znajde na to czas

Nieczytelnie, mało katalogów :) Kiepsko się prezentuje, ale gratuluję zapału. Ale wolny czas możesz lepiej spożytkować, niż tworzyć tego typu listę (list jest już sporo, z dostępem darmowym lub płatnym).

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Mam kilka darmowych katalogów, ale mam nadzieję, że żaden z nich nie trafi na Twoją lub inną tego typu "listę katalogów". Naprawdę szkoda na taką listę naszego i Twojego czasu. Piszę to bez złośliwości...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Tylko panowie krytykujecie widze aby wcisnąć swoje oferty ja tylko dodałem liste i prosze o nie pisanie takich postów jak ktoś bedzie chciał skożystać to jego sprawa. Pozatym są spisy katalogów tego typu tylko, że niby pisze darmowy a trzeba wysłać smsa, a z drugiej strony chyba lepiej wejść na taka liste i jechać po kolei dodając swoją strone niż szukać gdzieś w wyszukiwarkach: czy ten katalog płatny czy darmowy i tracić czas na sprawdzanie.

Po pierwsze: pisząc post na forum poddałeś ten spis krytyce dobrowolnie. Bo od czego niby jest forum? Ano od dyskutowania ;)

Po drugie: powiedz mi, czemu uważasz swój spis za wartościowy? Bo katalogi są darmowe? Pierwszy z brzegu (guglas.biz):

Stron oczekujących: 433

Kolejny [bkatalog.com.pl]

Stron oczekujących: 361

Sorry, ale nie skorzystam :D

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności