Skocz do zawartości

Jaki skrypt na bloga SEO

Rzezniczek

Jaki skrypt na bloga SEO?  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki skrypt na bloga SEO?

• Joomla
      8
    • Drupal
      7
    • Scuttle
      0
    • Inny (Jaki? Napisz)
      7
    • Sprawdzam wyniki
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego Drupal? Bo wiele osób robi na WP. Przekonałem się do niego i osobiście łatwiej jest mi się w nim poruszać - nie mam na myśli tylko samego klikania w panelu. Na ilość modułów nie można też narzekać. Jak dla mnie same plusy.

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

Pomijając WP, w grę wchodzi Drupal, również jestem zwolennikiem tego rozwiązania, wprawdzie początkujący będzie miał z nim problem, aby dostosować w 100% pod seo ale już doświadczony user będzie sobie cenił ów CMS. Zagłosowałem oczywiście na... Drupal.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Ja powiem tak jeszcze a propos drupala, nawet dziś gadaliśmy z moim współpracownikiem, z którym robimy parę projektów internetowych - że mamy pewien projekt postawiony w drupalu, który nie wiadomo dlaczego wysoko siedzi w serpach. Teoretycznie ma niedużo BL i to dosyć słabe.

Oczywiście to może być przypadek, ale planujemy za jakiś czas dalsze testy drupala.

WP oczywiście jest klasą samą dla siebie, jak się go trochę zoptymalizuje to jest bardzo dobry, no i łatwy w obsłudze, nawet dla kogoś nie bardzo rozkminionego w sprawach komputerowych.

pozdrowienia

Maciek

Współprowadzę kilkanaście tematycznych projektów w necie (medytacja, joga, zdrowie itp.). Jeśli chcesz się skontaktować z propozycją ciekawej współpracy - jestem otwarty. Kilka przykładowych projektów: joga kraków, sufizm uniwersalny - medytacja czy joga portal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności