Skocz do zawartości

który kolor na portal wam się bardziej podoba?

Nora

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwsza mi się bardziej podoba, ale tak czy tak bym uderzył w jaśniejsze kolory.

pozdro.

Maciek

Współprowadzę kilkanaście tematycznych projektów w necie (medytacja, joga, zdrowie itp.). Jeśli chcesz się skontaktować z propozycją ciekawej współpracy - jestem otwarty. Kilka przykładowych projektów: joga kraków, sufizm uniwersalny - medytacja czy joga portal.

1. to nie jest portal (kuźwa, skąd ta maniera nazywania każdej stronki portalem ??)

2. https://www.google.pl/#hl=pl&cp=18&...366&bih=639

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

1. to nie jest portal (kuźwa, skąd ta maniera nazywania każdej stronki portalem ??)

2. https://www.google.pl/#hl=pl&cp=18&...366&bih=639

a odpowiesz która Tobie sie bardziej podoba :D

po co ? ja mam spaczone gusta - osobiście żadna mi sie nie podoba niestety natomiast szara bardziej podkreśla wyświetlany środkowy element ale jak mniemam to tylko jeden "slajd" i całkiem możliwe, że inne nie bedą już tak pasować ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Rozjaśnij to! Poza tym możesz dorobić wersję na niebiesko - wtedy ja wybiorę niebieską :D no i zawsze, jak już będziesz miał trzy wersje kolorystyczne, możesz dorobić przełącznik wersji i dać użytkownikom wybór - wtedy sam zobaczysz który kolorek jest the best.

A Beerbant ma rację - to nie portal tylko wizytówka ;)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności