Skocz do zawartości

DHL - śledzenie czeku?

Artur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po podaniu numeru płatności pokazuje mi że przesyłka jest teraz w Leipzig - Germany. A w tej chwili czek mam już w domu :) Widać więc że to narzędzie pokazuje nieaktualne informacje.

Założe się że masz zakeszowany adres z parametrami do przeglądu twojego czeku ;)

Jak już ustalisz numer przesyłki, wpisuj go za każym razem w tym okienku po lewej stronie inaczej zawsze będzie ci pokazywało nieaktualne dane.

matisek: nie wiem jakim cudem Ci dziala, ale mi znajduje jakieś inne przesylki - nieprzeznaczone do mojego miasta. No chyba ze DHL wozi do Krakowa przez Katowice i na liście przewozowej oznacza ze celem sa Katowice.

Możliwe, mi czek przyszedł do bielska ale główny oddział jest w Katowicach i zawsze jest napisane że przesyłka idzie do katowic.

• 4 tygodnie później...

Panowie nie bardzo Was rozumiem.

Chodzilo mi o to ze ostatnio mialem platnosc w toku przez jeden dzien, a nastepnie byl juz link "platnosc" po kliknieciu ktorego moglem sprawdzic numer platnosci a co za tym idzie gdzie jest aktualnie czek. A teraz tam w tym starej platnosci pojawil sie tez numer przesylki DHL i nie wiem za bardzo po co mi ona? A na nowym miesiacu nadal platnosc w toku, czyli chyba jeszcze nie dostarczone do DHL.

A i od momentu trafienia czeku do DHL idzie on mniej wiecej 5-6 dni do mojej miejscowosci, wiec nie bardzo rozumiem jak szczesciarze otrzymaja juz po jednym dniu, a Ci drudzy po dwoch?

Szy

Odnosnie do w ogole- literowka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności