Skocz do zawartości

DHL - śledzenie czeku?

Artur

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A to dobre z tym samolotem :) A u mnie jest normalnie:

Data Godz. Lokalizacja Szczegoly tranzytu

--------------------------------------------------------------------------------

Luty 28, 2006 17:03 Dublin - Ireland, Republic Of Przesyłka przyjęta do wysłania

Luty 28, 2006 16:48 Dublin - Ireland, Republic Of Przesyłka przygotowana do wysłania

Luty 28, 2006 20:51 Dublin - Ireland, Republic Of Przesyłka opuściła punkt tranzytowy DHL Dublin - Ireland, Republic Of

Luty 28, 2006 22:45 East Midlands - UK Planowany przylot przesyłki do stacji DHL w East Midlands - UK

Marzec 01, 2006 00:46 East Midlands - UK Przesyłka opuściła punkt tranzytowy DHL East Midlands - UK

o a moja zostala w Niemczech

Luty 28, 2006 17:03 Dublin - Ireland, Republic Of Przesyłka przyjęta do wysłania

Luty 28, 2006 16:54 Dublin - Ireland, Republic Of Przesyłka przygotowana do wysłania

Luty 28, 2006 20:51 Dublin - Ireland, Republic Of Przesyłka opuściła punkt tranzytowy DHL Dublin - Ireland, Republic Of

Luty 28, 2006 22:45 East Midlands - UK Planowany przylot przesyłki do stacji DHL w East Midlands - UK

Marzec 01, 2006 02:15 East Midlands - UK Przesyłka opuściła punkt tranzytowy DHL East Midlands - UK

Marzec 01, 2006 04:21 Cologne - Germany Planowany przylot przesyłki do stacji DHL w Cologne - Germany

Marzec 01, 2006 05:05 Cologne - Germany Przesyłka opuściła punkt tranzytowy DHL Cologne - Germany

Marzec 01, 2006 10:52 Leipzig - Germany Planowany przylot przesyłki do stacji DHL w Leipzig - Germany

Marzec 01, 2006 11:13 Leipzig - Germany Przesyłka tymczasowo zatrzymana

Ciekawe czy tez samolot uciekł :)

o a moja zostala w Niemczech

Marzec 01, 2006 11:13 Leipzig - Germany Przesyłka tymczasowo zatrzymana

Ciekawe czy tez samolot uciekł :D

Dokładnie samolot uciekł :) Dzwoniłem dzisiaj do DHL - ma być jutro w Katowicach no i powinna być też dostarczona.

Dzwoniłem na infolinię - mimo że widzę ciągle

na dhl.com, że przesyłka leży w UK, to...

w rzeczywistości wylądowała już w Gdańsku.

ha. widocznie ominales Lipsk ;-)))

kurcze, to mi przypomina gre typu: rzuc kostka, przesuwasz sie o 3 pola. spozniles sie na samolot, czekasz karnie 2 kolejki ;-)

zycze szczescia - r.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności