Skocz do zawartości

[kupię] listę AA scrapebox

pisi78

Rekomendowane odpowiedzi

witam, mam zamiaar zakupić nową listę z miesiąca lutego do scrapebox-a lista w spisie znajduję się między innymi 10000 dofollow auto approve urls ready to pass link juice to your sites, osoby które mają scrapeboxa wiedzą jak trudne jest azdobycie listy 10000 linków dofollow.

Posiadam wczesniejszą listę z miesiąca stycznia i przyznam że jestem bardzo zadowolony. Aby obniżyć koszt zakupu, zaproponuję 2 osobom partycypację w kosztach zakupu i podzieleniem się kwotą zakupu na 3 osoby. W związku z tym, iż jestem tam stałym klientem. lista ta kosztuje mnie tylko 24$. Dzieląc koszty na trzy osoby koszt zakupu na jedną osobę to kwota tylko 8$ (25zł) !

Dlaczego tylko dwie osoby? Lista jest naprawdę dobra i zalezy mi aby trafiła w ręce jak najmniejszej liczby osób. Wele stron ma tylko po kilka komentarzy.

Kto pierwszy ten lepszy... Na zgłoszenia czekam do poniedziałku do godziny 22.00

Kontakt: PW lub 5298323

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności