Skocz do zawartości

[info]Whitney Houston nie żyje

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Nie żyje Whitney Houston - amerykańska piosenkarka, aktorka, producentka filmowa, aranżerka, autorka piosenek i była modelka. Miała 48 lat.

Piosenkarkę znaleziono w sobotę w Hotelu Beverly Hilton; o godz. 15.55 została oficjalnie uznana za zmarłą przez służby ratunkowe, które wezwano do hotelu. Nie podano jeszcze przyczyn, ani okoliczności śmierci gwiazdy.

https://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Whi...ml?ticaid=1de81

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Do piachu z narkomanką i pijaczką.

uważam, że każdemu po śmierci należy się szacunek ale ludźmi z takimi poglądami jak Ty gardzę...

nie znałeś jej, nie wiesz kim była i jak żyła a walisz teksty, które są żenujące no ale oczywiście Ty o niej wszystko wiesz bo czytasz brukowce - powodzenia życzę

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Tylko pokażcie mi taką drugą co dysponowała/dysponuje 5 oktawami ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności