Skocz do zawartości

Problem z logowanie do publikera

shift76

Rekomendowane odpowiedzi

wywalic rekord z bazy danych odpowiadający za usera #__user ( i dodać standardowo nowego usera z standardowym hasłem i loginem wykorzystujac polecenie poniżej... l:admin hasło:admin

INSERT INTO `#__user` (`user_id`, `login`, `password`, `user_name`, `email`, `access`, `security_code`, `flag`, `resend_token`) VALUES

(1, 'admin', '21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3', 'Administrator', 'tutaj.podaj@swoj.emai.pl', 99, 'ad21a23ad8fed4d0eaa5425dbb4b4b08', 1, NULL);

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

wywalic rekord z bazy danych odpowiadający za usera #__user ( i dodać standardowo nowego usera z standardowym hasłem i loginem wykorzystujac polecenie poniżej... l:admin hasło:admin
INSERT INTO `#__user` (`user_id`, `login`, `password`, `user_name`, `email`, `access`, `security_code`, `flag`, `resend_token`) VALUES

(1, 'admin', '21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3', 'Administrator', 'tutaj.podaj@swoj.emai.pl', 99, 'ad21a23ad8fed4d0eaa5425dbb4b4b08', 1, NULL);

a jak sie dostene do tej bazy?? założyc ją na serwerze umiałem ale co dalej?? moge prosic o jakieś czytelne wskazowki

w panelu serwera musisz odszukać aplikację do obsługi bazy danych phpmyadmin / zalogować się na niego i następnie wykonać kroki które opisał cinmar

w panelu jest kilkadziesiat róznych plików np publiker as... anchors, target, users itd, w ktorym to będzie ?

Poza tym jest tad dużo jakiś błędów :

MySQL zwrócił komunikat: Dokumentacja

#1033 - Incorrect information in file: './nazw bazy/publiker_user.frm'

a jak sie dostene do tej bazy?? założyc ją na serwerze umiałem ale co dalej?? moge prosic o jakieś czytelne wskazowki
lepiej napisz do supportu bo jeszcze pokasujesz zbędne rekordy bo widzę że czarna magia dla ciebie...

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności