Skocz do zawartości

Blog - Jak stworzyć wartościową stronę www?

coldpl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Myślę, że nadszedł ten dzień, aby zacząć przedstawiać mojego bloga, gdyż jest już kilka wpisów.

Mój blog - Jak stworzyć wartościową witrynę www ma na celu pokazanie "od środka" tworzenie stron www z bardzo ograniczonymi funduszami. Myślę, że może być on przydatny dla młodych "ekspertów", a dla osób, które znają się na rzeczy dawką niezłego humoru.

Obecnie na blogu jest kilka, mam nadzieję ciekawych wpisów i będą się one systematycznie pojawiać.

Zatem nic więcej już nie mówię tylko daję linka do bloga i zapraszam do czytania: Jak stworzyć wartościową stronę www?

Zapraszam na mojego bloga finansowego. Znajdziesz na nim m.in kurs seo dla blogerów i dowiesz się co to jest faktoring?

No na chwilę obecną nie ma tam takich wyrazistych tekstów ;) Gdybym szukał u ciebie poradnika, jak założyć bloga, tego bym nie znalazł tam - jest co prawda post "Prosty sposób na sensownego bloga", ale sam sposób nie jest tam opisany. Dodaj dużo postów, ale takich, które naprawdę początkującym się przydadzą :good:

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Layout strony - jak nie zrazić do siebie internautów

Layout naszej strony to pierwsza rzecz, jaka przykuwa uwagę czytelnika. Z własnego doświadczenia wiem, że wolę czytać artykuł niższy jakościowo na ładnej stronie niż lepszy na brzydkiej.

Bez urazy,ale Twoj blog wygląda jak błoto pośniegowe.

Sam sobie przeczysz

Graj legalnie! Legalny Bukmacher i pełna lista legalnych zakładów sportowych

hmmm ja tam stawiając stronę o robieniu stron darowałbym sobie darmową platformę blogową.

Poza tym budowa stron to też grafika - to co koledzy napisali wcześniej.

Brak jakichkolwiek porównań CMSów i innego softu do stawiania stron.

Jedna porada, że czcionka ta i ta doprowadza Cię do wymiotów + niewielki przegląd skryptów do prowadzenia forum to nawet na zaplecze nie starczy. Ja bym usunął link z pierwszego postu.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Z dniem dzisiejszym tj. 18 lutego 2012 niniejszym z przykrością ogłaszam, że działalność bloga zostaje zawieszona. Decyzja jest spowodowana licznymi problemami, które chciałbym przemilczeć, jednakże jest ona ostateczna i nieodwołana.

Dotychczasowe wpisy pozostaną na swoim miejscu do momentu, aż firma google nie zechce ich usunąć. Proszę również o nie kontaktowanie się ze mną. Z dniem dzisiejszym zawieszam całkowicie swoją działalność.

Ugasiliście w chłopaku zapał ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności