Skocz do zawartości

Sitemap w innym katalogu niż główny

Dominico

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Wykupiłem sobie nową stronę w nazwa.pl z szablonu za którą się płaci pierwsze pół roku 16,50/miesiąc a potem 25/msc. Strona ruszyła w piątek, no i niestety zaczynają się pierwsze problemy. Otóż nie mam dostępu do głównego katalogu strony, mogę jedynie wrzucać pliki do katalogu /uploads

narazie umieściłem w uploads plik sitemap i teraz pytanie: czy to jest poważny błąd umieszczenia sitemap w innym katalogu niż główny ?? webmaster tools oczywiscie przyjeło ten sitemap.

Strona będzie aktualizowana raz na 2 miesiące, bo to jest wizytówka firmy i jedynie będą dodawane do niej nowe projekty i galerie z realizacji. Ale nie uśmiecha mi się co chwilę pisać do informatyków netart i wysyłać im sitemap bo dodałem dwie galerie.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności