Skocz do zawartości

Katalogowanie

MixKosa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :brawa:

Od kilku miesięcy przestałem katalogować stronę w kwestiach zdobywanie linków nowych teraz się zastanawiam nad katalogowaniem pełną parą dziennie tak z ok. 50 czy jak będę katalogować tak codziennie lub więcej nie dostane filtra na słowa kluczowe do mojej strony??

Nie dostaniesz bana, jest to mało prawdopodobne. Wszystkie Twoje wpisy nie zostaną zaakceptowane tego samego dnia, poza tym Google w różnym czasie je zaindeksuje.

Zapraszam Cię do odwiedzenia mojego serwisu WWW związanego z uważnością oraz mindfulnessem, co jest niezwykle potrzebne w dzisiejszych zakręconych i zabieganych czasach.

Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Możesz dodawać ile wlezie...

Nie. Poza tym odważne stwierdzenie, że pełną parą to 50 dziennie :brawa:

Mnie to stwierdzenie zupełnie nie dziwi i nie widzę w tym nic szczególnie śmiesznego. Zastanawiam się, KIEDY wreszcie zrozumiecie, że katalogowanie małej/niszowej/prywatnej strony to nie to samo co masowe dodawanie marnej jakości wpisów (właściwie jest to zwykły spam) za pomocą automatów...

Nie dostaniesz bana, jest to mało prawdopodobne. Wszystkie Twoje wpisy nie zostaną zaakceptowane tego samego dnia, poza tym Google w różnym czasie je zaindeksuje.

I tu ma kolega rację... Dodam jeszcze tylko, że samo zaakceptowanie wpisu przez moderatora nie gwarantuje zaindeksowania i w przypadku słabszych katalogów powinieneś dodatkowo podlinkować wpisy...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Vexatus, ale ja spokojnie nowe domeny (w tym firmową jedną jedynie z ofertą i kontaktem) dodałem do 500 seokatalogów w ciągu 13 godzin. Akceptacja w ciągu 1 dnia (płatne katy), indeksacja w ciągu 2 dni na poziomie 90%. Efekt? Do góry. Więc argumenty z xxxx.

zapewne jakimś półautomatem, wychodzi 1 na minutę, ja automatem dodawałem do 2K katalogów ( śmieciowych) w ciągu jednego dnia i z stroną nic negatywnego się nie działo.

Może narażę się właścicielom seokatalogów, ale tych które coś dają jest może 50, takich które dają odrobinkę z 200. Reszta daje coś tylko przy dodawaniu w dużych ilościach

(na tysiące).

@Voyager - a co za różnica czy automatem czy ręcznie? Jeśli dobry automat to nie ma różnicy (no może poza straconym czasem).

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Jeśli dobry automat to nie ma różnicy

A co ma do tego automat? Tak naprawdę liczy się baza katalogów, a nie narzędzie, bo z założenia automat ma dodać wpis i tyle. Jeśli tego nie robi, to d..., nie automat.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Chodziło mi o to, że niektóre softu psują kodowanie znaków, albo robią jakieś myki niestandardowe dla zwykłych userów po czym można je rozpoznać.

I zgadzam się z tym, że automat ma dodawać :P

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Prosiłbym jeszcze o link do jakieś dobrej wyszukiwarki katalogów z aktualnymi PR

https://autospis.pl/index.php?page=home

Zapraszam Cię do odwiedzenia mojego serwisu WWW związanego z uważnością oraz mindfulnessem, co jest niezwykle potrzebne w dzisiejszych zakręconych i zabieganych czasach.

Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności