Skocz do zawartości

Filtr Google na wyszukiwarki produktow (Ceneo, Nokaut itd..)

glina

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie testuję to na mojej stronie obecnej 2 lata w sieci. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Wszystkie SWLe jak działały tak działają - bać się musicie jedynie w dwóch przypadkach

1. bardzo duży ruch łatwy do "sprzedania" o dużym potencjale sprzedażowym

2. "uprzejmie donoszę" od konkurencji

Chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć, że gdyby google chciało "zwalczyć" swle, rumaki, precle, srecle to ranking stanąłby na głowie. "Cięte" są tylko serwisy które za duży kawałek tortu wyrywają i te które są notorycznie zgłaszane przez konkurencję ..

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wszystkiego używać z głową. To co było z wyszukiwarkami, to była czysta akcja marketingowa. Google nie może karać za linki przychodzące wszystkich na równych zasadach. W innym wypadku zamiast pozycjonowania było by depozycjonowanie serwisów konkurencji. W przypadku wyszukiwarek przywalenie SWLem kilku tysięcy podstron i wepchanie ich wysoko w serpy na praktycznie każą frazę produktu sklepu internetowego nie mogło się skończyć niczym dobrym. Zwłaszcza jeśli za tym wszystkim stoją $$. Według minie jeśli ktoś wie jak używać SWLi, kupowania linków i ogólnie szeroko pojętego black seo tak, żeby to wszystko miało ręce i nogi, to ryzyko problemów będzie minimalne, ale nigdy nie będzie wynoziło 0.

Wszystkie SWLe jak działały tak działają - bać się musicie jedynie w dwóch przypadkach

1. bardzo duży ruch łatwy do "sprzedania" o dużym potencjale sprzedażowym

2. "uprzejmie donoszę" od konkurencji

Chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć, że gdyby google chciało "zwalczyć" swle, rumaki, precle, srecle to ranking stanąłby na głowie. "Cięte" są tylko serwisy które za duży kawałek tortu wyrywają i te które są notorycznie zgłaszane przez konkurencję ..

Lub które za kilka dni miały wejść na giełdę. ....

J.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

W sumie gdyby google chciało to może się porejestrować do wszystkich SWLI a dużo ich nie ma, giełd linków płatnych, pospisywać witryny i wszystkie wywalić i po temacie.

Wg mnie zaczaili się na śmietankę, zbanowali i teraz liczą na adwordsy - tutaj mają super zarobek.

A z drugiej strony czemu nie mogę kupić linku na innym portalu ? Ktoś nie chce się wymienić tylko sprzedać więc jaki problem ?

Szkoda że wszystkich rządzi google i kontakt z nimi jest jaki jest. Mogą decydować o istnieniu danej firmy. Wiadomą rzeczą jest że każdy pozycjonuje swoje strony.

W takim rozumieniu mogą mi usunąć domenę nawet jak będę miał linki na swoich zapleczach bo coś znajdą. Pytanie jak udowodnili że kupowali linki, zresztą mi wywalili adsensy zablokowali konto bez wyjaśnień zbytnich i można sobie popłakać w rękaw.

W sumie gdyby google chciało to może się porejestrować do wszystkich SWLI a dużo ich nie ma, giełd linków płatnych, pospisywać witryny i wszystkie wywalić i po temacie.

Wg mnie zaczaili się na śmietankę, zbanowali i teraz liczą na adwordsy - tutaj mają super zarobek.

A z drugiej strony czemu nie mogę kupić linku na innym portalu ? Ktoś nie chce się wymienić tylko sprzedać więc jaki problem ?

Szkoda że wszystkich rządzi google i kontakt z nimi jest jaki jest. Mogą decydować o istnieniu danej firmy. Wiadomą rzeczą jest że każdy pozycjonuje swoje strony.

W takim rozumieniu mogą mi usunąć domenę nawet jak będę miał linki na swoich zapleczach bo coś znajdą. Pytanie jak udowodnili że kupowali linki, zresztą mi wywalili adsensy zablokowali konto bez wyjaśnień zbytnich i można sobie popłakać w rękaw.

wszystkim nie rzadzi google, tylko ludzie, ktorzy korzystaja z google, zamiast z innych wyszukiwarek.. mam nadzieje, ze w niedalekiej przyszlosci to sie zmieni, tzn uzytkownicy przesiada sie na inna wyszukiwarke, jeszcze lepsza od napakowanej coraz wieksza iloscia zbednych gadzetow G:) jak dla mnie to google swoimi nowinkami bardziej zniecheca do siebie

Drzwi,okna i podłogi na remos.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności