Skocz do zawartości

SEOKatalog - darmowe szablony

bold

Rekomendowane odpowiedzi

Mogę się już pochwalić katalogiem na pierwszym szablonie z serii.

Bardzo ładny i zgrabny, gratuluje dobrej roboty, a pod spodem uwagi.

Musiałem reklamę przesunąć w lewo za pomocą position:relative gdyż wyjeżdżała za bardzo w prawo na stronie głównej i stronach wpisów, w efekcie najeżdża teraz na menu przy stronach statycznych (np. kontakt).

Przydałby się też miejsce na reklamę nr 2 bo chyba tego zabrakło.

Niezależnie czy wprowadzisz poprawki czy nie i tak dzięki! :)

Zabieram się teraz za drugi szablon, jak tyko go wrzucę nie omieszkam się pochwalić efektem :)

Przepraszam, że tak późno ;) Nie mogę edytować mojego tematu, więc zamieszczam tutaj nowy szablon:

Floral Premium Theme

Demo: https://wyw.pl

Do pobrania: https://www.mediafire.com/?p6digg8innuoiup

Jak zwykle, tylko jeden link w stopce. Testowany tylko u mnie na serwerze, w razie problemów z użyciem proszę o wiadomość :)

Niedługo odpalę jakąś podstronkę u siebie, żeby zbierać te katalogi na jednej stronie, bo jak widzę nie da się tematów edytować po tak długim czasie ;)

Edit:

@smiechan na dniach poprawię te błędy z reklamą :P

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zapomniałem powiedzieć, że pojawiła się strona zbierająca skórki :) Widoczna jest w mojej stopce, a już niedługo nowy theme :P

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności