Skocz do zawartości

Czy dostałem filtr.

logitech55

Rekomendowane odpowiedzi

Czy mogłem dostać filtr czy może są jakieś zawirowania strona spadła z 18 miejsca na 32.

Ostatnio w ciągu tygodnia pozycjonowałem swoją stronę na frazę Chocz. Przez tydzień dodałem do 2 precli, kilku katalogów oraz ok 8 - 10 komentarzy do blogów (anchor).

Najładniejsza reportażowa fotografia ślubna Pleszew

Najlepsza fotografia ślubna Kalisz oraz Pleszew. Zapraszam

Blog fotograficzny i nie tylko.

Nie sądzę, by był to filtr.

Wzmocnij stronę linkując do niej z jakiś mocnych katalogów (unikalne opisy ofc.) bądź z innych mocnych stron. Komentarze nie są dobrym miejscem na linki. Przynajmniej w moim odczuciu Google takie linki uznaje jako słabe.

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Masz niedużą ilość linków, więc to raczej nie filtr, tylko słabe linkowanie.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zoptymalizuj ją sobie porządnie.

Na pierwszy rzut oka widze:

- strona postawiona na 000webhost.com

- kawałek źródła: "<h1 class="imHidden">Fotograf ślubny | Fotografia ślubna | Paweł Strzyżykowski - Photography</h1>"

- Strona znajdowana jest po słowach: fotograf na ślub, zdjęcia ślubne, zdjęcia ślubne Chocz, wesele, wedding, fotografia ślubna powiat Pleszewski, Wielkopolska, Gizałki, Czermin, Dobrzyca, Pleszew, fotograf na Chrzest, fotografia przyrody, makro, aktu. - to wypadało by też poprawić

- brak altów

- brak robots.txt

- brak strony z 404

- https://www.pawelstrzyzykowski.pl/index.html = https://www.pawelstrzyzykowski.pl/ - 301 nie zrobione

- jak linkujesz główną na "chocz" to w h1 też by pasowało tą nazwe dać.

Jeśli ta domena powstała nie dawno, to możliwe, że ten mityczny FSB działał, a teraz już idzie na właściwą dla niej pozycję.

Potrzebujesz pomocy przy Sick Marketingu? Pisz: mateusz.kasperek@yandex.ru

Planuję zrobić podpis w jednym z forów o innej tematyce. Obecnie mam ok 140 postów. Więc przybędzie ok 140 linków. Czy lepiej zrobić Chocz, Pleszew czy tylko sam Chocz?

Najładniejsza reportażowa fotografia ślubna Pleszew

Najlepsza fotografia ślubna Kalisz oraz Pleszew. Zapraszam

Blog fotograficzny i nie tylko.

Planuję zrobić podpis w jednym z forów o innej tematyce. Obecnie mam ok 140 postów. Więc przybędzie ok 140 linków. Czy lepiej zrobić Chocz, Pleszew czy tylko sam Chocz?

odpowiedz sobie sam, który jest dla Ciebie bardziej istotny? Poza tym, pamiętaj aby nie ładować non stop w jeden anchor bo może "zaboleć". 140 linków to nie jest dużo więc niczym bym się nie przejmował. Jeszcze kwestia czy 140 linków no-follow czy do-follow? Choć - dalej uważam że 140 linków z jednego forum nie wpłynie jakość znacząco... a już tak offtopic, ten Chocz i Pleszew to jakaś miejscowość, o co z tym chodzi? Ogólnie dodaj do 400-500 darmowych seoKat (poszukasz to tyle znajdziesz) i będziesz miał wysokie pozycje na obie frazy.. dorzuć darmowe webmini, easydir i donmini i rezultat będziesz miał znakomity (na tych frazach). Pamiętaj o unikalnych treściach i będzie dobrze. Powodzenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności