Skocz do zawartości

SeoHarvester, wielowątkowa wyszukiwarka linków

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Upłynęło trochę wody, ale aplikacja powoli rosnie. Dostępna wersja 1.01 do pobrania na https://seohrvester.moneron.pl

Mówi się ciągnie swój do swego dlatego zmiana jest ukłonem w stronę użytkowników https://seokatalogi.moneron.pl i polega na małej integracji z serwisem. W praktyce użytkownicy serwisu, którzy katalogują z jego pomocą (półautomatem) mają możliwość wyhrvestowania zaakceptowanych wpisów za pomocą aplikacji w kilku kliknięciach. W menu "Plik" pojawiła się funkcja "Import z serwera" i temu własnie służy. Po jej kliknięciu wystarczy się zalogować (raz, program pamięta sesję) i wybrać z listy projekt. Po imporcie załaduje się adres strony i lista katalogów przy których zapisano OK lub EXIST. Potem klikamy start a program wyszukuje zaakceptowane wpisy wg. listy.

To tyle.

Enjoy.

C.png

C.png

przewidujesz dodanie funkcji multi? zapodajesz adresy stron, wczytujesz listę katów i sobie leci...

To byłaby super opcja.

A ja bym jeszcze dodał do programu przynajmniej jakąś standardową bazę SEOKów :D Co jakiś czas dodawać nowe pozycje, wtedy i cena softu mogłaby być wyższa.

Pozdrawiam!

• 1 miesiąc temu...

Mam pytanie czy działa Wam jeszcze narzędzie? Czy u mnie coś nie tegos. Ostatnio sprawdzałem i program idealnie wyzbierał mi linki. Dziś próbuje i nie znajduje mimo, że strony w katalogach są.

Chyba, że to jest wersja trial 7 dni i teraz trzeba zapłacić? Jeśli tak to proszę o dane ;)

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Jak ktoś jest zainteresowany {płatny programem} do przeszukiwania w Seokatalogach, Sinoke, WordPress, WebMini, Easydir, Hurricane posiadającym tryb mulit wyszukiwania, zapisywania stron adresów stron wynikowych itd to zapraszam na PM .

Oficjalne wydanie programu do wyszukiwania dopiero za kilka dni, bo dojdą jeszcze inne funkcje które są w budowie ale zamawiać program = testować można ju dziś :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@featmilka

Po upływie 7 dni powinien przy uruchomieniu wyrzucić info że 7 dni minęło i co zrobić dalej. Jeśli tego nie zrobił nie powinien sprawiac problemów, nie było ostatnio żadnych zmian.

@mion

Mógłbyś nie wciskać "na chama" reklam w tym temacie?

C.png

C.png

Niestety nie dostałem żadnego info. Co gorsza to nie harvestuje mi tych wpisów. Aczkolwiek kilka błędów wyłapuje i same "nie znalezione".

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Mógłbyś nie wciskać "na chama" reklam w tym temacie?
Nie wciskam nic na chama tylko informuje, osoby zainteresowane takim programem już dziś, że jest on dostępny. Poza tym oferowany przez Ciebie program jest darmowy, a mój nie jest darmowy, więc nie widzę w tym konfliktu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Pewnie niektórym się to nie spodoba, ale wersja beta została właśnie wyłączona. Pod tym samym adresem do pobrania wersja trial, potem jak wspominałem symboliczne kilka złotych. Póki co oddaję soft za całe 10 PLN-ów z VAT czyli 8 z groszami netto, nie znaczy to że w przyszłości się nie zmieni, kiedy wyjdą kolejne wersje.

To chyba nie jest całkiem darmowy i jest konflikt ;)

@featmilka:

Tak w ciemno ciężko mi powiedzieć w czym problem, u mnie niezmiennie hula. Więcej mogę powiedzieć jak poznam więcej szczegółów. Najlepiej podeślij mi adres strony i kawałek listy katalogów na PW, obiecuję że wykorzystam tylko do tego testu ;)

C.png

C.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności