Skocz do zawartości

Jaki monitorig pozycji

SqL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Rozglądam się za monitorem pozycji. Myślałem o OmniCRM oraz Monitoring pozycji Web-tools.

Główne funkcje jakie mnie interesują, to

- oczywiście dzienne sprawdzanie pozycji

- panel klienta

- wysyłanie faktur do klientów

- obliczanie płatności w zależności od pozycji na dany dzień

- raporty

- jednorazowa opłata za licencję, a nie abonament w stylu web-pozycja

Dodatkowo, jak zauważyłem powyższe dwa produkty, potrafią sprawdzić BL. Skąd Web-tools i OmniCRM pobiera dane o backlinkach ? Czy są one miarodajne, np. jak ahrefs czy majestic ? Czy to tylko pic na wodę ?

Możecie coś zarekomendować ?

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

osobiście mogę polecić ten pierwszy, bo używam:

- chodzi bez problemów do 1000 fraz dziennie... (powyżej warto się zastanawiać nad kolejną licką - ja mam więcej :) )

- spełnia wszystkie Twoje powyższe wymagania

Obecnie sprawdzanie BL - do d..., bo korzystał z narzędzia, za którym większość bardzo płacze :). Jeszcze nie dodali innych źródeł. Zatem od sądnego dnia na wszystkich stronkach BL=0.

Site i PR mierzy rzetelnie.

dymna.jpg

Podoba mi się ten stat4seo. Ubzdurałem sobie cos wcześniej, że jest to monitoring w stylu webtools.

Zapytam tylko jak jest z tym proxy do sprawdzania pozycji ? Wykupuje się prywatne prosiaki do tego ?

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

Ja korzystam z https://www.seo-stat.pl - gdy się nań decydowałem, to były najtańsze na rynku. Co do zaawansowanych opcji, to musisz sam przetestować, bo ja na własny użytek je mam.

Od siebie polecę stat4seo, bardzo dobry support, bezproblemowa instalacja dodatkowych proxy. Płacisz raz za licencję, masz dostęp do dedykowanego forum, w którym możesz zgłaszać propozycje zmian. Jedynym minusem jest ręczna instalacja aktualizacji, przydałaby się z panelu. Sama aktualizacja jest banalna, ale człowiek leniwy jest ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności