Skocz do zawartości

Serwis i-skrypty.pl | programowanie i komputery

i-skrypty.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

proszę o ocenę nowo powstałego serwisu i-skrypty.pl

W serwisie i-skrypty znajdziesz wiele przydatnych skryptów php, javascript (ajax, jquery) oraz szablony html i szablony Allegro, a także artykuły i poradniki dotyczące programowania, komputerów oraz Windowsa.

Całość jest napisana przeze mnie, tak samo jak i grafika. Na razie jest jaka jest, ale już pracuję nad nową. System oparty jest na systemie szablonów, kod jest w większej części strukturalny.

Prosiłbym również o sprawdzenie strony pod kątem bezpieczeństwa.

Dane do logowania:

demo / demo123

i-skrypty.pl

Daję link w code, żeby nie było, że spam...

Nie jest najgorzej, ale od razu ci mówię, że jak dodajesz skrypty, to dawaj ich demo / screenshoty lub cokolwiek, co przedstawia ich działanie. Nienawidzę stron z jednym przyciskiem download i zdaniem opisu - mam instalować skrypt by sprawdzić, czy jego wygląd mi odpowiada? ;) Ale ogólnie, jak na początek nie jest najgorzej.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności